BGRegistar.com

THE CORNER PIANO BAR & DINNER

Информация

THE CORNER PIANO BAR & DINNER

THE CORNER PIANO BAR & DINNER - София отвори врати през 2011 година.

 

Със своето местоположение в кв. Лозенец, бул. Никола Й. Вапцаров 35, 8-ми етаж на бизнес център Лозенец, с уникална за столицата гледка към Витоша, Ловен и Южен парк създава усещането за природа и натура в един от елитните квартали на столицата.

 

Най - високата и слънчева тераса в града, предлага релаксираща обстановка с изключително чист въздух за София.

 

Авангардният луксозен дизайн, кулинарните изкушения, перфектното обслужване, разнообрие от коктейли и примамващи десерти допълнени с отлично селектирана музика от едни от най - добрите DJ на България допринасят за доброто настроение в това уникално заведение - хамелеон.


Хамелеон, защото след като проследите залеза на слънцето от покритата със свежа зеленина тераса и звездите блеснат над главите ви, се пригответе за най - щурото парти след, което отново може да се озовете на терасата за да посрещнете изгрева.


Всяка вечер за да потдържа доброто настроение зад конзолата застава резидент DJ Iv.Co, и специалните гости DJ от България и света, БГ звезди, вокалисти и изпълнители.


Единствено в The Corner Bar & Dinner - София може да се насладите на опцията Silence Disco - чрез специални безжични HI-FI слшалки, предлагащи опция съобразена с вълната на диджея или пък моце да изберете ваша, като си пуснете избрани от вас музикални жанрове.


Темата и специалното меню за обяд и вечеря са различни и разнообразни - Италиянска, Френска, Японска, Гръцка, Турска, Испанска, Руска, Мексиканска и много, много други.


Панорамната гледка към нощна София ще ви накара да се почувствате уникално, обгрижвани от усмихнат персонал, заобиколени от удобствата, създадени само за вас, клиентите на The Corner Bar & Dinner.

 

Уникалността на The Corner е раздвиженото разположение, два етажа с вътрешна тераса и панорамната тераса обгрърнала го със зеленина, прави заведението изключително и единствено по рода си.

 

Атмосферата и обслужването са на ниво, което ще ви накара да заобичате това място и то да стане неразделна част от Вас и желанието Ви за релакс и забавление.

 

Контакти

THE CORNER PIANO BAR & DINNER

София, кв. Лозенец, бул. Никола Вапцаров 35, ет. 8
0884555444