BGRegistar.com

BIO CLEANER

Информация

BIO CLEANER

 
Фирма BIO CLEANER предлага редица пречиствателни станции за отпадни води,каито ще отговорят на всички изисквания за вашият дом, офис, промишлена сграда,къщи, вили, вилни селища, хотели,магазини и др.
Основната функция на пречиствателните станции е да причистват битово отпадната вода, като я превръщат в годна за употреба битова вода.Един от многото производители и лидер в изработването на висококачествени пречиствателни станции е производителя ENVI-PUR, който предлага многообразие системи спрямо техните габарити и възможности.
Разнообразието на модели дава възможност за оптимален избор при всеки конкретен случай.Пречиствателни станции BIO CLEANER се управляват от електронен чип и работят с 6 програми на 9 степени в зависимост от натоварването с отпадни води.
Технология Био Клинър е патентована в Европа и Америка и е предпочитана от клиентите в цялия Европейски съюз.
„ENVI-PUR” ООД е водеща чешка компания в проектирането, производството, доставката и монтажа на пречиствателни станции на отпадни води.„ENVI-PUR” Ltd. разполага с научни екипи от специалисти за развойна дейност. Компанията работи в близко сътрудничество с университети и признати експерти в бранша - пречистване на води.Поради тези причини много продукти на „ENVI-PUR” Ltd. са патентовани.
Фирмата предлага следните продукти:

  • пречиствателни станции за отпадъчни води
  • инсталации за питейна вода и басейна
  • пречиствателни станции за промишлени отпадъчни води
  • пластични съдове и съдове от неръждаема стомана, метални и дървени конструкции за хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето и строителството.

Пречиствателните станции за отпадъчни води са със запазена марка Bio Cleaner®.
 

Контакти

BIO CLEANER

002/8682942/0886772566