BGRegistar.com

TONY’S DECOR

Информация

TONY’S DECOR

 

Tony’s Decor e фирма със седалище град Бургас и опит в търговията със стоки, свързани със строителството и интериора.

 

Поддържа партньорски отношения с производители от Европа и Азия, с които фирмата е изградила трайни отношения през годините.

 

Занимава се с внос, продажба и монтаж на интериорни и блиндирани врати на едро и дребно.

 

Търговия с мебели, цялостни интериорни решения за обзавеждане на вашия дом, офис, хотел или заведение. Предлага различни мебели, внасящи индивидуалност и настроение във всеки декор. Мебели от различни ценови групи и стилове,  без компромис в качеството.

 

Търговска марка Tony’s Décor залага на богат и уникален асортимент, поддържайки винаги стремежа си към новото и различното. Tony’s Décor вече десет години е директен вносител на врати, мебели и аксесоари. 

 

Tony’s Décor разполага с капацитет за изпълнение на големи поръчки, при изключително изгодни условия за корпоративни клиенти и дистрибутори.

 

Марката залага на затворен цикъл, включващ всички етапи по подготовка и координация на поръчка, производство, доставка и монтаж, до крайното въвеждане в експлоатация на всяко изделие.

 

Предлаганите продукти и иновативни идеи, можете да намерите в магазините или на сайт на фирмата.

 

Ремикс ЕООД - Tony’s Decor разполага със собствени монтажни групи, състоящи се от специализирани монтажисти с дългогодишен опит и техническо лице, контролиращо организацията и изпълнението на монтажите. Фирмата е дългогодишен доставчик и партньор на доказали се строителни фирми в Бургас и региона.

 

Tony’s Décor предлага и изготвянето на интериорни проекти за цялостно обзавеждане за жилищни и обществени сгради. Решенията могат да бъдат в различни стилове, задоволяващи и най - претенциозните клиенти. Стилът и визията, винаги са съчетани с удобство и практичност.

 

Tony’s Décor предлага професионална консултация, взимане на размери на обекта, изготвяне на проекти и визуализации. 

 

Ремикс ЕООД град Бургас e директен вносител и предлага на българския пазар богата гама луксозни дамски чанти и аксесоари от естесвени материали.

Контакти

TONY’S DECOR

Бургас, ул. Цар Симеон I № 47
056845445
0893366101