BGRegistar.com

Pan Service Хасково - Сервизът на Езо ЕООД

pan service, pan service хасково, абонаментна поддръжка на климатици хасково, бърза доставка на климатици хасково, гаранционен сервиз на електроуреди хасково, извънгаранционен сервиз на електроуреди хасково, качествен монтаж на климатици димитровград, качествен монтаж на климатици хасково, качествен ремонт на климатици хасково, основен сервиз на техномаркет хасково, пан сервиз хасково, предпочитан сервиз за климатици хасково, предпочитан сервиз на битова техника хасково, препоръчан сервиз за климатици хасково, препоръчан сервиз на битова техника хасково, продажба на евтини климатици хасково, продажба на климатици на изгодни цени хасково, продажба на климатици на супер цени хасково, ремонт на бяла и черна техника хасково, ремонт на бяла техника на техномаркет хасково, ремонт на едра бяла техника на техномаркет хасково, ремонт на климатици хасково, ремонт на черна техника на техномаркет хасково, сервиз за бяла техника в хасково, сервиз за ремонт на бяла техника хасково, сервиз за ремонт на черна техника хасково, сервиз за черна техника в хасково, сервизът на езо, сервизът на езо хасково

Информация

Информация

Pan service - Хасково
Pan service - Хасково е сервизен център наложил и доказал се посредством виското качество и коректност към своите клиенти.


Обхватът на дейност включва: продажба, доставка, монтаж и профилактика на климатици, ремонт на бяла и черна техника. Предлага абонаментно, гаранционно и извънгаранционно обслужване.


Сервизният център разполага с модерна апаратура и екип от компетентни специалисти, гаранция за качествен ремонт и обслужване на високо ниво.

 

Pan service - Хасково предоставя на своите клиенти утвъдени марки климатици на атрактивни цени.

 

Извършва доставката им до адреса за монтаж на територията на Хасковски или Кърджалийски окръг от днес за утре. Заплаща се на място след извършване на монтажа.

 

Извършва доставка на климатици до всяка точка на страната или Европа чрез Ойрошпед - Ойрокуриер с наложен платеж и за сметка на получателя.


Профилактика на климатици

 

Монтаж на климатици


Стандартен монтаж на климатици сплит система от едно вътрешно тяло и едно външно:

 

  • Климатици 9, 12000,18000 Btu - 250 лв.
  • Климатици 24000 Btu - 300 лв.
  • Колонни климатици - 400 лв.


Приблизителното време за стандартен монтаж на 1 климатик от монтажна бригада състояща се от 2 човека е около 3 часа;

Стандартен монтаж на климатик в границите на Хасково или Димитровград с лесен достъп за работа - на първия етаж или на тераса на който и да е етаж, тръбният път е до 3 метра, прави се един отвор в тухлена стена до 25 см дебелина, тръбите са бандажирани, открити, не са в ПВЦ канал или вкопани.

 

Ремонт на климатици - на хладилната част и на електронното управление.

Pan service Хасково разполага с сервизна площ за ремонт на едра бяла хладилна и климатична техника на площ от 100 кв.м., с най-доброто оборудване за сервиз и монтаж и с подходящ транспортен парк.

Формулата на успеха, към който се стреми екипът на Pan service Хасково са извършени качествено и в срок сервизни услуги и повече доволни клиенти.


Pan service - Хасково е сервизен център на Техномаркет за региона от 2006 год.

 

Извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на марките: SAMSUNG, LG, ELECTROLUX, NEO, DAEWOO, ZEROWATT, ZANUSSI, PANASONIC, PIRITA, TEKA, ZELMER, ELITE, HOMA, FIRST, AEG, BEKO.

 

Осигурява сервиз с оригинални части от производител.

 

Доставя по заявка резервни части и консумативи.

 

Извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на перални машини, хладилници, микровълнови фурни, прахосмукачки, блендери и други.


Ремонт на черна и бяла техника


Посредством сключеният договор за представителство с Pan service LTD, сервизният център преддлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на най-популярните марки черна и бяла едра и дребна, хладилна и климатична техника.


Pan service - Хасково е сервизен център на Техномаркет за региона от 2006 год. Развивайки се през годините, разширява партньорските си отношения с КендК сервиз.

 

Предлага гаранционно обслужване на широк спектър дребна домакинска техника от марките: Sapir, Elite, Elekom, First Austria, Arielli, Sang, Homa, KTN.

 

Pan service - Хасково е гаранционен и извънгаранционен сервиз на електроуреди с марките: Samsung, Lg electronics, Zelmer, Electrolux, Aeg, Zannussi, Daewoo, Teka, Neo, Toshiba, Blaupunkt.

 

За всички гореупоменати брандове сервизният център е в състояние да доставя оригинални резервни части.

 

Pan service Хасково извършва гаранционен сервиз на уреди от марки: Samsung, Lg, Teka, Electrolux, Aeg, Neo, Zannusi, Blaupunkt, Toshiba, Elite, First Austria, Sapir, Elekom, Zelmer, Daewoo.

 

Pan service, спазва стриктно гаранционния срок и гаранционните условия на производителя. Гаранцията е между 2 и 5 години в зависимост от марката (производителя) на климатичната система.


Pan service Хасково работи за своите клиенти, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Екипът от компетентни специалисти, доказани професионалисти с богат опит, гаранират за качеството на извършваните ремонтни дейности и услуги.

 

Контакти

Pan Service Хасково - Сервизът на Езо ЕООД

Хасково, ул. Цар Освободител 25
038590033
0897996286