BGRegistar.com

EPS VISION

Информация

Информация

 

EPS VISION - иновации в строителството, ново поколение изграждащи EPS системи, които изцяло заместват скъпите и тежки материали като цимент, метал, камък, дърво, гипс и други.


Изделията от експандиран пенополистирол осигуряват изграждане на модерно строителство с най-новото поколение декоративни елементи от EPS.


Експандирания пенополистирол - EPS е вид стиропор със затворена структура от пълни с въздух сферични частици, което го прави изключително лек, с много добри топлоизолационни качества, не се деформира, има ниска пропускливост, не се разгражда, не плесенясва и не е вреден за околната среда, на практика е почти вечен.
С напредването на технологиите и машинната индустрия, стиропора стана продукт номер едно в строителството, модерната архитектура, дизайнерските проекти, интериора и екстериора. С имитация на тухла, дърво, мрамор или камък в богата цветова гама изглежда тежко и скъпо, а всъщност е леко, лесно за монтаж дори и на външни условия.


Изделията от експандиран пенополистирол осигуряват изграждане на модерно строителство с най-новото поколение декоративни елементи от EPS.


Използвайки стиропора за направа на фасадна декорация, EPS VISION може да преврърне всяка стара и незабележима сграда в уникално дизайнерско бижу.


EPS VISION предлага широка гама изделия от стиропор и фибран за вътрешна и външна декорация, рекламни изделия, декори и индивидуални проекти по желание на клиента.


EPS VISION може да изработи всичко, което да е полезно в съвременния бизнес - рекламни букви и лога, театрални декори, цялостната фасадна декорация - декоративни елементи, колони, капители, основи за колони, цокли, арки, всякакви видове корнизи от каталога, също така и по проект на клиента.


Благодарение на модерно оборудваният производствен цех и екип от професионалисти, удовлетворява различните предпочитания и изисквания на своите клиенти.

 

EPS - иновации в строителството

 

 

Като лидер в красивото строителство EPS VISION разполага с налична база, оборудвана с професионална и иновативна техника, позволяваща реализацията и най-мащабните проекти.

 

EPS VISION може да изработи всичко по желание и размер на клиента.


Благодарение на многообразните форми, изработени от стиропор, EPS VISION може да превръне старите и незабележими сгради в нещо уникално.

 

EPS е несравнимо по-икономичен от всички използвани досега материали - желязо, цимент, гипс, дърво, мрамор, гранит.


Материал с много дълъг живот, много по-лек при пренос и монтаж.


EPS VISION внася и предлага орнаменти със специално акрилно високоеластично покритие, които издържат на всякакви атмосферни условия и позволяват да монтирате директно,без допълнителна обработка.

 

 

Контакти

EPS VISION

Аксаково, ул. Георги Петлешев 1А
0899909443