BGRegistar.com

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност

Информация

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност


Разсадникът за декоративна растителност Булгарден Михалци

 

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност, е създаден през 2009 година със седалище село Михалци, област Велико Търново.

 

Разсадникът се простира на площ от 50000 м2. Произвежда и предлага декоративна растителност, кълбовидни и плачещи форми на дървета и разсади, отличаващи се с високо качество, голямо разнообразие и достъпни цени.

 

Предлага още богато разнообразие от цъфтящи храсти с опадливи листа, вечнозелени храсти, широколистни и иглолистни дървета, торове и препарати за тяхната поддръжка.

 

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност

 

Разсадникът за декоративна растителност Булгарден е производител на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност.


Екип от компетентни специалисти е на разположение на клиентите, предоставяйки им необходимата информация и консултации, залагайки на качествени продукти и услуги, коректност и конкурентно ценообразуване.


Булгарден предлага продукти за озеленяване на вашия дом, офис и градина, които спомогнат за обновлението и подобрението им. Декоративните растения не само внасят красота и уют, те намаляват умората, стреса и главоболието.


Поставянето и аранжировката с растения в дома и на работното място се отразява добре на здравето, като допринася и за доброто настроение.


Разсадникът за декоративна растителност Булгарден се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност

Павликени, ул. Шейново 2
0888732392, 0889000947