BGRegistar.com

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност

Информация

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност


Разсадникът за декоративна растителност Булгарден село Михалци

 

Булгарден ООД е семейна фирма учредена през 2005 година със седалище град Павликени, ул. Шейново 2.

 

Първият разсадник за декоративна растителност стартира дейност на площ от 4 декара, а настоящата производствена база находяща се в покрайнините на село Михалци, община Павликени се простира на площ от 50 декара. Произвежда и предлага широколистна, иглолистна растителност и храсти, кълбовидни и плачещи форми на дървета и разсади, отличаващи се с високо качество, голямо разнообразие и достъпни цени.

 

Разсадникът за декоративна растителност Булгарден село Михалци

 

Предлага още богато разнообразие от цъфтящи храсти с опадливи листа, вечнозелени храсти, широколистни и иглолистни дървета, торове и препарати за тяхната поддръжка.

 

Разсадник за декоративна растителност Булгарден село Михалци

 

Разсадникът за декоративна растителност Булгарден е производител на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност.


Екип от компетентни специалисти е на разположение на клиентите, предоставяйки им необходимата информация и консултации, залагайки на качествени продукти и услуги, коректност и конкурентно ценообразуване.


Булгарден предлага продукти за озеленяване на вашия дом, офис и градина, които спомогнат за обновлението и подобрението им. Декоративните растения не само внасят красота и уют, те намаляват умората, стреса и главоболието.


Поставянето и аранжировката с растения в дома и на работното място се отразява добре на здравето, като допринася и за доброто настроение.


Разсадникът за декоративна растителност Булгарден се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

BULGARDEN - Разсадник за декоративна растителност

Михалци, област Велико Търново
0888732392, 0889000947