BGRegistar.com

Янев и Яневи ООД

куклен, лидер в производството на пластмасови опаковки, лидер в производството на топлообменници, препоръчана фирма за водни радиатори за парно, препоръчана фирма за изпарители за хладилни камери, препоръчана фирма за изпарители и кондензатори, препоръчана фирма за медно алуминиеви радиатори, препоръчана фирма за пластмасови опаковки, препоръчана фирма за производство на радиатори, препоръчана фирма за промишлено хладилна техника, препоръчана фирма за топлообменни уреди, препоръчана фирма за топлообменници, производител на изпарители за хладилни витрини, производител на изпарители за хладилни камери, производител на изпарители и кондензатори, производител на пластмасови опаковки куклен, производител на промишлено хладилна техника, производител на радиатори с различно приложение, производител на слънчеви инсталации за топла вода, производител на топлообменни уреди, производител на топлообменници, производство на радиатори за товарни автомобили, производство на топлообменници, разнообразие от топлообменници, топлообменници, янев и яневи, янев и яневи оод

Информация

Янев и Яневи ООД е българска компания, учредена през 1991 година.

 

Обхватът на дейност включва производството на топлообменници  – изпарители, кондензатори, радиатори и други. През годините, Янев и Яневи ООД разширява производството си, включвайки в продуктовата си гама производство на пластмасови опаковки.


Фирмата произвежда промишлено-хладилна техника, предлага решения за климатизация, отопление, изпарители за хладилни камери и витрини, слънчеви инсталации за топла вода.

 

Компанията произвежда радиатори: медно-алуминиеви, водни за парно, за товарни автомобили, строителни машини.


Топлообменниците и другите продукти, произвеждани от Янев и Яневи ООД, се изработват основно по поръчка в най-кратки срокове – между 2 и 4 дни.

 

Производственият процес се извършва във фабриката на фирмата, разположена на площ от 1000 кв. метра. При производството се използват вносни и висококачествени материали - медни тръби и алуминиево фолио.


Качеството на предлаганите продукти е гарантирано чрез тестването на конкретния продукт преди предаването на клиента.


Друго направление на работа на дружеството е производството на пластмасови опаковки.


Янев и Яневи ООД работи с внедрена система за управление на качеството и притежава сертификат по ISO 9001:2015.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност, екипът от компетентни специалисти с опит предлага ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предоставяйки им решения, съобразно техните нужди.


Янев и Яневи ООД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Янев и Яневи ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Контакти

ЯНЕВ И ЯНЕВИ ООД

Куклен, ул. Христо Г. Данов 52
0897886664