BGRegistar.com

Янев и Яневи ООД

Информация

Янев и Яневи ООД е българска компания, учредена през 1991 година.

 

Обхватът на дейност включва производството на топлообменници  – изпарители, кондензатори, радиатори и други. През годините, Янев и Яневи ООД разширява производството си, включвайки в продуктовата си гама производство на пластмасови опаковки.


Фирмата произвежда промишлено-хладилна техника, предлага решения за климатизация, отопление, изпарители за хладилни камери и витрини, слънчеви инсталации за топла вода.

 

Компанията произвежда радиатори: медно-алуминиеви, водни за парно, за товарни автомобили, строителни машини.


Топлообменниците и другите продукти, произвеждани от Янев и Яневи ООД, се изработват основно по поръчка в най-кратки срокове – между 2 и 4 дни.

 

Производственият процес се извършва във фабриката на фирмата, разположена на площ от 1000 кв. метра. При производството се използват вносни и висококачествени материали - медни тръби и алуминиево фолио.


Качеството на предлаганите продукти е гарантирано чрез тестването на конкретния продукт преди предаването на клиента.


Друго направление на работа на дружеството е произовдството на пластмасови опаковки.


Янев и Яневи ООД работи с внедрена система за управление на качеството и притежава сертификат по ISO 9001:2015.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Предлагайки професионализъм и прецизност екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.


Янев и Яневи ООД предлага и развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа.

 

Янев и Яневи ООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Контакти

СД ЯНЕВ-ЯНЕВИ И СИЕ

Куклен, ул. Христо Г. Данов 52
031153484
031153488