BGRegistar.com

ЯВОР - ИД АД

Информация

ЯВОР - ИД АД

Явор - ИД АД е със седалище Асеновград.

 

Завод с над петдесетгодишна история, започнал като малка работилница за производство на врати, прозорци и мебели. Непрекъснато разширява своето производство и предлага на своите клиенти сглобяеми дървени къщи. Идеално решение за лесно и бързо построяване на сгради за всички нужди при всякакви условия.

 

Фамилията сглобяеми къщи е представена от модели с различна застроена площ, които могат да бъдат използвани при изграждането на цели комплексни селища.


Функционалното разпределение на пространството е съобразено с изискванията за максимален уют, комфорт, ергономичност, звуко- и топлоизолация. Стените представляват набор от унифицирани стенни елементи тип Сандвич гипсофазер - вата - гипсофазер. Отвън се полага изолация и минерална мазилка, а отвътре се боядисват или се полагат тапети. Цялостната конструкция на дървените къщи гарантира достатъчна звуко- и топлоизолация, удовлетворяваща изискванията на клиентите, като са съобразени с климатичните особености на района.


Таванските панели се различават малко от стенните. Покривната конструкция се състои от триъгълни носещи ферми от иглолистна дървесина или от греди, столици и ребра. Самият покрив може да се изпълни с всякакъв вид покривни материали. Стрехите се обшиват с декоративна иглолистна обшивка.

 

Прозорците се изпълняват по вид и по желание на клиента - тип стъклопакет, комплектовани с жалузи. Вратите може да са изработени от масив, с MDF или скинове също по желание на клиента. Остъкляването се извършва на обекта.

 

Електрическа и водопроводна инсталация се изпълняват съобразно европейските норми и изисквания за този вид дейност.

 

Цялостният монтаж се изпълнява от квалифицирани специалисти. По желание на клиента сградата се предава до ключ.

 

Сглобяемите къщи се изпълняват в нормален, северен и тропически вариант. Предназначени са за целогодишно ползване като вилни, жилищни и обществено - административни сгради в населени места и извън тях.

 

Контакти

ЯВОР ИД АД

Асеновград, ул. Възрожденци 6
033164764
033164764