BGRegistar.com

ЯВЛЕНА ЕООД

Информация

ЯВЛЕНА ЕООД

Агенция за недвижими имоти Явлена е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Агенцията предлага голямо разнообразие от недвижими имоти в цялата страна.

 

Явлена е сред водещите агенции за недвижими имоти в България. Работата на агенцията покрива всички сегменти на пазара.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с дългогодишен опит, които предлагат  пълната гама от професионални услуги, свързани с дейността на фирмата.

 

За удобство на своите клиенти разполага с офиси в София, Варна, Бургас, Несебър, Созопол, Царево, Обзор, Благоевград, Шумен, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Сливен и Ямбол.

 

Агенцията за недвижими имоти Явлена е специализирана в посредничеството при покупко - продажба, отдаване под наем и наемане на имоти. Изготвя професионални оценки от лицензирани оценители.

 

Ако търсите нов дом или офис брокерите от агенцията ще отговорят на всяко Ваше запитване, ще Ви дадат нужната консултация, ще обезпечат рекламата на Вашия имот, ще Ви помогнат при кандидатстване за банков ипотечен кредит, ще се погрижат за правното оформяне на документите за покупко - продажбата или наемането на недвижим имот.

 

Изборът на имот е една от най - важните стъпки в живота на хората и най - вече на българите, които традиционно са дълбоко свързани със своя дом.  Как да се подходи при избора на имот и кои са основните характеристики на бъдещия дом, на които да се обърне внимание, за това ще се погрижат и ще Ви помогнат в агенцията за недвижими имоти Явлена.

Контакти

ЯВЛЕНА ЕООД

София, ул. Ген. Гурко № 76 А
0281050, 029262636, 029262121
0889262606, 0889318161, 0882230300
028105009