BGRegistar.com

Явимекс ООД

Информация

Явимекс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град Пловдив, ул. Брезовско шосе № 83.


Фирмата е един от лидерите в България, наложила се като водеща във вноса, продажбата и монтажа на автомобилни гуми и джанти, предназначени за всички видове автомобили и селскостопански машини.


Предлага широка гама от автомобилни гуми на световно утвърдени производители, както и голямо разнообразие от алуминиеви джанти. Автогуми за селскостопански машини - търговия, монтаж. Гуми на лизинг.


Разполага със собствен сервизен център, оборудван с модерна техника, което допринася за бързото и качествено обслужване на автомобилите.


В сервизният център на Явимекс се ивършва демонтаж, монтаж и баланс на всички видове гуми. Вулканизация и лепене на гуми. Продажба на нови стоманени и алуминиеви джанти. Ремъци от Барум - Рубена. Компютърно регулиране на преден мост.


Центърът разполага със стенд за регулиране на преден и заден мост, работещ с инфрачервени лъчи, компютър и софтуер с база данни за леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси и ремаркета, което позволява висока прецизност при регулиране на преден и заден мост. Гресиране.

 

Автомивка - контактно и безконтактно измиване на леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси и ремаркета. Автомивката е оборудвана с канал, позволяващ прецизно измиване на шасита и ходова част. Пароструйката позволява както прецизно измиване, така и сваляне на лед и сняг при зимни условия на експлоатация на МПС.


Явимекс разполага с екип от висококвалифицирани и мотивирани специалисти, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки услуги отговарящи на новите изисквания на пазара.


Явимекс е име превърнало се в запазена марка - синоним на висококомпетентно и качествено обслужване, както в областта на автомобилните гуми, така и в цялостното поддържане на автомобила.

 

Контакти

Явимекс ООД

Пловдив, ул. Брезовско шосе 83
0885727527
0885906799