BGRegistar.com

ЮСИ ООД - ЮСИ ООД

висококачествени горски плодове, висококачествени гъби филипово, висококачествени плодове филипово, горски плодове и гъби филипово, гъби и плодове от производител филипово, гъби и плодове филипово, гъби с гарантирано качество филипово, диворастящи гъби филипово, диворастящи плодове филипово, замразени горски плодове, замразени плодове филипово, изкупуване на диворастящи гъби, изкупуване на диворастящи плодове, натурални гъби филипово, натурални плодове филипово, обработени госки плодове филипово, обработени и замразени гъби филипово, обработени и замразени плодове филипово, плодове с гарантирано качество филипово, преработка на гъби и плодове филипово, преработка на диворастящи гъби, преработка на диворастящи плодове, търговия с гъби филипово, търговия с плодове филипово, фирма за преработка на гъби филипово, фирма изкупуваща гъби и плодове филипово, фирма преработваща гъби и плодове филипово, цех за гъби и плодове филипово, юси, юси оод, юси филипово

ЮСИ ООД

ЮСИ ООД е компания, наложила се с добро име, изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора и специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди като коректен и предпочитан партньор.

 

Благодарение на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в преработката на гъби и плодове.


Стреми се да печели и утвърждава доверието на клиентите посредством предлаганото богатото продуктово разнообразие от гъби и плодове с най-доброто качество.


Политиката на компанията е да реагира адекватно на специфичните потребности на своите многобройни клиенти, посредством наличието на постоянни стокови наличности и навременни доставки.


Постоянното желание за развитие, производството и предлаганите висококачествени продукти са нещата, които правят ЮСИ ООД предпочитан партньор за работа.

 

Контакти

ЮСИ ООД

Филипово, област Благоевград, община Банско
0887345808