BGRegistar.com

ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС AД

Информация

ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС АД

Юнимастърс Лоджистикс АД е компания, основана през 1990 година със седалище град София, ул. Продан Таракчиев 12.

 

Холдингова компания развиваща дейност в областта на логистичните услуги, обхващащи различни индустрии и сектори.

 

Юнимастърс Лоджистикс АД е една от най - бързо развиващите се логистични компании в Централна и Източна Европа, която предлага на своите клиенти първокласно обслужване чрез богато портфолио от цялостни и прозрачни решения.

 

Конкурентното предимство на холдинга се основава на ефективността на предлаганите услуги, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент и способността на екипа от професионалисти да бъдат иновативни и адаптивни към бързо променящите се пазарни условия.

 

Съчетавайки стремежа към динамично разширяване на сътрудничеството с партньори и клиенти и проучване на нови пазари и възможности с целенасочени усилия по запазване и развитие на вече изградените контакти.

 

Като глобален доставчик на логистични услуги, Юнимастърс Лоджистикс АД е специализирана в предоставянето на редица иновативни, модерни в технологичен и оперативен план, ориентирани към клиента решения в областта на транспорта, спедицията, логистиката и цялостното управление на веригата на доставките.

 

Юнимастърс Лоджистикс АД извършва транспортиране на товари, като предлага въздушен, морски, авто, железопътен и интермодален транспорт, услуги по управление на доставки, митница, сигурност и застраховане, складиране и дистрибуция, 3PL / 4PL / LLP, онлайн услуги, доставки до врата, морска логистика, корабно агентиране, снабдяване с резервни части, лубриканти и бункероване, технически газове и химикали, противопожарна безопасност.

 

Компанията интегрира различните видове транспорт в ефикасни и ефективни транспортни и логистични схеми, съчетани с опит, ресурси, компетентни екипи и надеждни партньорски мрежи, за да бъдат удовлетворени всички изисквания на клиентите.

 

ОФИСИ – България

Юнимастърс Лоджистикс АД Офис София

 

EUROGATE Logistics Park
ул. Продан Таракчиев 12
Телефон: 024463200

 

Офис Бургас

 

ул. Булаир 1A, етаж 3
Телефон: 056843796

 

Офис Варна

 

Marine House
ул. Граф Игнатиев 40
Телефон: 052818000

 

Офис Пловдив

 

Комплекс Подем
бул. Дунав 51
етаж 1, офис 5
Телефон: 032940679

Контакти

ЮНИМАСТЪРС ЛОДЖИСТИКС ЕС СИ ЕС ЕООД

София, ул. Продан Таракчиев 12
024463200
024463399