BGRegistar.com

ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ

Информация

ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ

ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Васил Друмев 51, бл. 69 вх. 1 ет. 11 ап. 42.

 

Развива своята дейност в областта на рекламата. Предлага всичко за вашето събитие.

 

Специализирана агенция за дизайна и разпространението на печатни рекламни материали /плакати, каталози, брошури, баджове, покани, печат на хоругви и монтаж на разешените за това места и други/, за рекламни кампании, концерти, търговски и продуктови промоции, ПР мероприятия и други.

 

ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ ЕООД разполага със собствена печатница.

 

Разпространява - плакати, афиши, дипляни, покани, брошури, картички, листовки и други рекламни материали в гpaдовете - София, Пловдив, Бургас, ВеликоТърново, Варна, Русе и други.


Разпространява месечни информационни каталози и писма до адрес с обратна информация в рамките на град София.


Агенцията гарантира 100% разпространение и мaксимално присъствие на рекламните материали на определените за целта места, като извършва професионален контрол върху работата на всеки свой разпространител и куриер.


Изпълнението на договорите се извършва по cхема на клиента или разработена от нашите консултанти, с цел максимална ефективност на рекламата.

 

Фирмата поема всички транспортни разходи за разпространение в рамките на град София.


ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ ЕООД е фирма, натрупала богат опит в разпространението, с доказано качество на предлаганите услуги, допринасящи за подобряване на информационната среда сред потребителите на нейните клиентите.

 

Клиенти на фирмата са НДК, Народен театър, Младежки театър, Национална опера и балет, Кантус Фирмус, Болкан Ентертеймънт, Жокер Медия, Уондър Мюзик Агенция и много други.

 

Контакти

ЮНИВЪРСЪЛ АДВЕРТАЙЗИНГ

София, ул. Васил Друмев 51, бл. 69 вх. 1 ет. 11 ап. 42
029443282
0887452121
029443282