BGRegistar.com

Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД

Информация

Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД - производител на капитонирани платове и хастариЮнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД е модерна, динамично развиваща се българска компания, производител на широка гама капитонирани платове и хастари.

 

Утвърдила и наложила се като една от водещите на пазара специализирана в производството на възглавници, олекотени завивки и протектори за матраци. Сред асортимента от продукти са още силиконов пух, шалтета, спално бельо и други.

 

Дейността е фокусирана върху удовлетворяване нуждите на потребителите, предоставяйки продукти за здрав и спокоен сън, почивка и възстановяване, съобразно специфичните потребности, навици и финансови възможности.

 

Естественото продължение на тази философия е производството и предлагането на богата продуктова гама спално бельо, бебешки продукти и матраци чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и удобство за дълго време.


Екипът, зает в Юнайтед Ийст Трейд Кампъни работи с изключително внимание към детайла, изпипвайки всяко изделие, което произвежда.


Клиенти на дружеството са водещи производители в текстилната промишленост в страната и Европа.


Юнайтед Ийст Трейд Кампъни се стреми да отговори на търсенето на потребителите придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите продукти, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.


Разнообразната продуктова колекция включва спално бельо, бебешки гнезда, органайзери, килимчета за игра, декоративни визглавнички, капитонирани платове и хастари, пълнежи и матраци.


Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.


Успехът на Юнайтед Ийст Трейд Кампъни се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори.


Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на техните нужди, дарявайки им комфорт, красотата и добро настроение посредством предлаганата богата гама от стоки за здрав и спокоен сън на достъпни цени.


За удобство на клиентите разполага с два магазина в град Варна находящи се на ул. Цар Освободител 46 и ул. Цар Симеон I № 9.

 

Контакти

 

Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД

 


гр. Варна
ул. Орех 2


тел.: 052/ 501 501
тел.: 0878/ 62 10 80
e-mail: unitedcompltd@abv.bg

 

 
Магазин 1

 

гр. Варна
ул. Цар Освободител 46


тел.: +359 52 501 501
тел.: +359 878 62 10 80

 

 

Магазин 2


гр. Варна
ул. Цар Симеон I № 9


тел.: +359 878 62 10 90

 

Контакти

Юнайтед Ийст Трейд Кампъни ООД

Варна, ул. Орех 2
052501501
0878621080, 0878621090