BGRegistar.com

Чипс Заира

български производител на пелети, български производител на пуканки, български производител на чипс, вкусни пелети с марка заира, заира захари захариев, заира зз еоод ямбол, заира ямбол, натурален чипс от български картофи, натурални пуканки заира, натурални пуканки с марка заира, натурално хрупкав чипс заира, онлайн магазин за продукти заира, онлайн продажба на натурални пуканки, онлайн продажба на пелети, онлайн продажба на пуканки, онлайн продажба на чипс, производство и продажба на пелети, производство и продажба на пуканки, производство и продажба на чипс, пуканки от екологични и чисти продукти, свежи и вкусни пелети с марка заира, свежи пелети заира, свежи пелети смайлс, свежи пелети торнадо, чипс заира с вкус на кетчуп, чипс от първокачествени натурални продукти, чипс с вкус на вкусни чушлета, чипс със сол заира

Информация

ЗАИРА - З.З. ЕООД

Заира - З.З. ЕООД - чипс Заира

 

 

ЧИПС ЗАИРА - доказан вкус !

 

 Заира З.З. ЕООД - чипс Заира


Фирма ЗАИРА - З.З. ЕООД е със седалище град Ямбол, ул. Енос № 8.

 

Развива своята дейност в областта на промишлеността. Занимава се с производство и реализация на на чипс, пелети и пуканки.

 

Фирмата предлага ЧИПС ЗАИРА, отлично познат на клиентите с натуралния хрупкав вкус на прясно изпържен картоф. Предлага се в различни разфасовки от по 20, 30 и 80 грама.

 

 

 

Заира З.З. ЕООД - чипс ЗаираФирмата работи с първокачествени натурални продукти, българско производство.

 

Разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременни машини и съоръжения отговарящи на европейските изисквания.

 

През годините се е наложила на пазара със своите продукти, притежаващи отличен вкус и високо качеството на достъпни цени. 


 

 

Извършва безплатна дистрибуция на територията на цялата страна.


Заира З.З. ЕООД - чипс ЗаираПрез годините ЗАИРА - З.З. ЕООД е фирма, доказала своята лоялност и коректност,  утвърдила се посредством високото качество на предлаганите продукти, търсена и предпочитана от много клиенти и партньори в страната.

 

ЧИПС ЗАИРА - натурален хрупкав вкус на прясно изпържен картоф, опитайте, за да се убедите в това! 

 

 

Контакти:

 

град Ямбол, ул. Енос № 8
тел. :046664362, 0898594187, 0885635268
имейл: zaira.z.z@abv.bg

 

 

Контакти

Чипс Заира

Ямбол, ул. Енос 8
046664362
0898594187, 0885635268