BGRegistar.com

Четпром ООД

български производител на четки за обувки, единствен производител на четки в българия, производител на бояджийски четки, производител на всички видове четки, производител на домакински четки, производител на четки за автомобили, производител на четки за бита, производител на четки за боядисване, производител на четки за бръснене, производител на четки за зъби, производител на четки за лична хигиена, производител на четки за производството, производител на четки за строителството, производител на четки тетевен, производство на четки в българия, производство на четки за автомобили, производство на четки за бита, производство на четки за лична хигиена, производство на четки за строителството, производство на четки тетевен, произовдство на четки за производството, разнообразие от четки за производството, специализиран производител на четки в българия, фирма производител на четки, фирма производител на четки тетевен, фирма специализирана в производството на четки, четки за боядисване от естествен косъм, четки за шишета и епруветки, четпром, четпром оод, четпром тетевен

Информация

български производител на четки за битаЧетпром ООД е дружество, учредено през 1922 година. Компанията е 100% общинска собственост.


От основаването си до днес компанията преминава през различни реорганизации и преструктурирания, но въпреки това запазва предмета си на дейност.

 

Четпром ООД е единствената фирма в България, произвеждаща четки за бита и производството.


Номенклатурата на Четпром ООД включва над 300 артикула, сред които са четки за личната хигиена – четки за зъби, четки за коса, четки за бръснене.


Фирмата произвежда четки за дома и бита, четки за дрехи, четки за обувки, четки за шишета и епруветки, за автомобили. Предлага се богато разнообразие от четки за строителството – за блажно и постно боядисване.

 

Четпром ООД произвежда промишлени четки за всички отрасли, както и нестандартни четки по поръчка на клиента.


Продуктите, които произвежда дружеството, са от естествен или изкуствен косъм.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Четпром ООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобити опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Четпром ООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-жа Палмина Въчева в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Четпром ООД

Тетевен, ул. Вършец 79
067855025, 067852447
067855025