BGRegistar.com

Четпром ЕООД

български производител на четки за обувки, единствен производител на четки в българия, производител на бояджийски четки, производител на всички видове четки, производител на домакински четки, производител на четки за автомобили, производител на четки за бита, производител на четки за боядисване, производител на четки за бръснене, производител на четки за зъби, производител на четки за лична хигиена, производител на четки за производството, производител на четки за строителството, производство на четки в българия, производство на четки за автомобили, производство на четки за бита, производство на четки за лична хигиена, производство на четки за строителството, произовдство на четки за производството, разнообразие от четки за производството, специализиран производител на четки в българия, фирма специализирана в производството на четки, четки за боядисване от естествен косъм, четки за шишета и епруветки, четпром, четпром еоод, четпром тетевен

Информация

български производител на четки за битаЧетпром ЕООД е дружество, основано през 1922 година. Компанията е 100% общинска собственост.


От основаването си до днес компанията преминава през различни реорганизации и преструктурирания, но въпреки това запазва предмета си на дейност.

 

Четпром ЕООД е единствената фирма в България, произвеждаща четки за бита и производството.


Номенклатурата на Четпром ЕООД включва над 300 артикула, сред които са четки за личната хигиена – четки за зъби, четки за коса, четки за бръснене.


Фирмата произвежда четки за дома и бита, четки за дрехи, четки за обувки, четки за шишета и епруветки, за автомобили. Предлага се богато разнообразие от четки за строителството – за блажно и постно боядисване.

 

Четпром ЕООД произвежда промишлени четки за всички отрасли, както и нестандартни четки по поръчка на клиента.


Продуктите, които произвежда дружеството, са от естествен или изкуствен косъм.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Четпром ЕООД се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Четпром ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-жа Палмина Въчева в качеството на Управител.

 

Контакти

Четпром ЕООД

Тетевен, ул. Вършец 79
067855025, 067852447
067855025