BGRegistar.com

ЧЕЗАРИ ХОЛДИНГ

Информация

ЧЕЗАРИ ХОЛДИНГ

Чезари Холдинг е със седлище град София. Развива своята дейност в областта на търговията.

 

Компанията преддлага бижута и аксесоари с марка UGO MAN. Чезари холдинг предлага бижута и различни аксесоари както за мъже, така също и голямо разнообразие от стилни и красиви бижута и аксесоари и за жени.

 

UGO MAN е създадена да допълва образа на съвременния мъж, придавайки му агресия и чар като същевременно му дава сила и автентичност, романтика и власт. Дизайнерите на марката UGO MAN се стремят да дадат най - доброто на мъжете,  модна линия с голямо разнообразие на бижута и аксесоари.

 

Колекцията на UGO MAN подсказва какво искат мъжете, а именно това са висулки, гривни и колиета, които са изработени от неръждаема стомана, злато и чисто сребро.

 

UGO MAN - това е истинската марка. 

 

Тенденциите на бижута и аксесоари в дамската мода са в изработката от неръждаема стомана - проба 316, за сметка на тези, които са изработени от благородни метали. UGO MAN колекция предлага, точно това, което искат жените, а именно висулки, колиета, пръстени, гривни и обеци.

 

Дизайнерите на UGO MAN, се стремят да предоставят и предложат най - добрата и разнообразна модна линия, която да задоволи и най - претенциозните изисквания на дамите относно бижутата и аксесоарите. Те са изработени от стомана, злато и сребро.

 

Бижутата на UGO MAN са гаранция за стил и красота.

 

Дизайнерите на UGO MAN,  се стремят да предложат и най - добрата младежка модна линия FREE, която да предложи нови, красиви и разнообразни бижута и аксесоари. 

 

Колекцията UGO MAN - FREE е предназначена за младите и е уникалена, атрактивна със стилен дизайн и модни цветове.

Контакти

ЧЕЗАРИ ХОЛДИНГ

София, бул. Цариградско шосе No.85
028705022
0897777768