BGRegistar.com

ЧАСТНА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА КООПЕРАЦИЯ ОСЪМ

Информация

ЧАСТНА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА КООПЕРАЦИЯ ОСЪМ

 

ЧАСТНА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА КООПЕРАЦИЯ ОСЪМ е със седалище сeло Българене, ул. Васил Левски № 3.

 

Кооперация с дългогодишна история, съхранена във времето, развиваща дейност в областта на селското стопанство. Поддържа комбинирано растениевъдно - животновъдно стопанство.

 

Основана през 1992 г. и до днес стопанисва 3 000 дка земя и кравеферма със 110 животни.

 

През всички тези немалко години, кооперацията работи, съобразно мисията си, която е насочена към производството и реализацията на конкурентноспособни изделия с качество, отговарящо на настоящите и бъдещи изисквания на партньорите и клиентите.


ЧАСТНА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА КООПЕРАЦИЯ ОСЪМ развива и двата подотрасъла - растениевъдство и животновъдство.


Oтглежда традиционните за региона култури - пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед и люцерна.


Разполага с необходимата техника и машини - комбайн КЛААС Мега, трактор КЛААС, челен товарач КЛААС, сеялка, сечка, дискова брана и екип от специалисти, професионалисти с богат опит, гарантиращи продукция с отлично качество.


ЧПТК ОСЪМ, Българене се е наложила на пазара, като една от най - добрите в своя бранш, с производството на висококачествени житни култури с гарантиран произход.


Ръководи се от последните световни тенденции в земеделското производство и приоритетите, налагащи екологично и чисто земеделие. Залага на професионализма, oтговорността и високото качвество на произвежданата продукция.


Кооперацията в село Българене отглежда животни от елитна черношарена порода. Разполага с около 60 дойни крави.

 

ЧАСТНА ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА КООПЕРАЦИЯ ОСЪМ се е наложила и утвърдила, като коректен, лоялен и предпочитан партньор в целия регион. Съхранява и развива традиционната за кооперацията екипност и добър колектив, именно така, продължава своя просперитет.

 

Контакти

ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ БЕЗМЕР

Българене, ул. Васил Левски № 3
065322341