BGRegistar.com

Цирк Арлекино

забавление с дресура на носати мечета, забавление с животни от различни континенти, забавление с клоуните мистър оли и мистър ван, забавни номера на лама от перу, интересен цирков спектакъл с много животни, кон математик гарфийлд решава задачи, лисица със забавни номера, много забавление с коня математик гарфийлд, настроение и забавление с носати мечета и кенгуру, настроение и забавление с цирк арлекино, пируети от африкански воден бивол, предпочитано забавно цирково представление, представление на животни с уникални номера, препоръчано забавно цирково представление, разнообразие от забавни циркови номера, смях и забавление с цирк арлекино, смях със забавните клоуни мистър оли и ван, среща и забавление с носати мечета и кенгуру, срещи с екзотични животни от различни континенти, цирк арлекино, цирково представление с много животни

Информация

Информация

цирк АрлекиноЗаповядайте под купола на цирк Арлекино, за да се забавлявате и насладите на истински неподправен цирков спектакъл на високо професионално ниво, с много дресури на животни, акробатични номера и билети на достъпни цени.


В близо двучасовото представление участват 40 животни - всяко с уникален номер: Африкански воден бивол, правещ пирует; Пързалящи се гъски и Лисица със забавни номера са само част от програмата, предизвикваща голям интерес у малките и по-големи посетители.

 

 

Конят-математик Гарфийлд, който успешно решава задачи по математика - събира, изважда, умножава и дели, е една от най-големите атракции. В няколкоминутно шоу, част от наситената откъм зрелища артистична програма, кончето Гарфийлд цирк Арлекинобезпогрешно решава всяка задачка, независимо дали тя му е зададена от водещия или от присъстващи в публиката. За да посочи отговора, конят тропа утвърдително толкова пъти с копито, колкото е цифрата на крайния резултат.

 

Посетителите на цирк Арлекино ще имат интригуващи срещи и с екзотични животни от различни континенти -­ лама от Перу, бодливо свинче и воден бивол от Африка, паун от Индия, лисица от Европа и други представители на фауната - носати мечета, котки, кучета, кенгуру, змии, гъски и пауни, всяко от които изпълнява забавни номера.


Собствениците на цирк Арлекино - съпрузите Сара и Димитър Микови, са категорични, че в България няма циркова трупа с по-богато разнообразие от животни, които създават изключително настоение и забавляват посетителите.


Малчуганите и техните родители ще се забавляват с красивите кончета Фарук и Атила.


Мис Сара ще представи единствената дресура в Европа на носати мечета.


Най-малкият клоун Зак Марсел ще язди любимото си пони Бони.


Мис Тифани - седмо поколение цирков артист, ще представи дресура на нейните 10 котки.


Дресьорът Иво ще покаже нявероятни номера със своя 4-метров питон.


Клоуните мистър Оли и мистър Ван са подготвили забавни нови скечове, които включват и сваляне на главата на единия. Освен че ще остане без глава, Мистър Ван ще прекара и 15 саби през тялото на асистентката си Мис Веселина.


Децата от публиката имат възможност да се позабавляват, включвайки се в някои от скечовете на Мистър Ван.


Цирк Арлекино - много смях, настроение и забавление!

 

Контакти

Цирк Арлекино

София, ул. Хемус 19

Цирк Арлекино

София, ул. Хемус 19

Цирк Арлекино

София, ул. Хемус 19

Цирк Арлекино

София, ул. Хемус 19
0888748690