BGRegistar.com

Център за работа с деца Дева - Център Дева

Център Дева

Център за работа с деца Дева град София е с удължено работно време от 7:30 часа до 22 часа, включително през почивните дни и ваканциите. Ключов фактор при избора, което осигурява спокойствие по отношение прибирането на децата, както и възможността за пренощуване на детето след предварително обаждане.

 

Център за работа с деца Дева град София

 

Наличието на леглова база, благодарение на която децата, които се уморяват по-лесно от учебния процес могат да отпочинат. Освен това е създадена възможност за преспиване на детето в случай на ангажимент на родителите нямащи възможност да приберат детето си.

 

Добрата материална база е едно от най-важните условия за обучението на децата, един от основните фактори, които карат родителите да предпочитат да поверят децата си на частна фирма, а не на държавно учреждение. Освен добрата материална база от значение и домашната обстановка, където децата не се натоварват излишно от необичайната училищна обстановка.

 

Обучението на децата се осъществява от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в обучението на ученици от началния курс, както и изучаването на чужди езици, с индивидуална подготовка по съответния изучаван език от компетентни филолози.

 

Център за работа с деца Дева град София

 
През свободното време посредством различни игри децата усвояват способността да общуват със своите връстници, придобиват и нови знания по учебния материал. Наличието на игри свързани с историята, географията, флората и фауната на България и света наред със стандартните игри дава много добри резултати по отношение на общата култура. Също така в по-късните часове на деня децата могат да се порадват и на трите компютъра с помощта, на които постепенно се научават да работят с мишка и да изпълняват някои по-елементарни по-сложни команди. Гледането на телевизия ги предразполага към атмосфера, близка до домашната.

 

Цялата организация на свободното време осигурява посещение на обекти, за които родителите нямат време, а не рядко и желание да заведат децата си.

 

Контакти

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА ДЕВА

София, ул. Юрий Венелин 30
0897802381, 0899827855