BGRegistar.com

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА ДЕВА

Информация

Информация

занималня дева

 

Център за работа се деца Дева е занималня за деца на възраст от 3 до 14 години.
Центърът работи целогодишно от 07:30 до 22:00 часа.


Материално-техническата база на Център за работа с деца Дева е съвременна, Обстановката е близка до домашната.

 

 занимални дева

 

 

Предимство на Центъра е наличието на леглова база. Това дава възможност на децата, които почувстват умора, да си отпочинат.


В случай, че имате ангажимент, който не Ви позволява да вземете детето, се предлага възможност за преспиване след предварително обаждане на Ваша страна. Детето Ви ще бъде в добри ръце, с човек, когото и Вие и то познавате.


Занималня Дева организира различни културни мероприятия. Често се организират еднодневни или многодневни екскурзии в страната. По този начин децата опознават родината и откриват нейните красоти. През ваканциите се организират лагери, на които децата си почиват и играят.


Културните дейности също са застъпени в процеса на обучение в Занималнята.

Организирано се посещават музеи, театри, кино. Възпитава се и се повишава общата култура на учениците, като по този начин те обикват изкуството, историята и природата.


Отделя се достатъчно време за игри, които са от съществено значение за развитието на едно дете. Социалните умения на подрастващите се развиват, както и уменията им да усвояват нови знанния.


Провеждат се занимателни игри, свързани с историята, географията, флората и фауната на страната ни.


Обучението на децата е поверено на висококвалифицирани преподаватели, които притежават дългогодишен опит в сферата си на дейност – обучение на деца в начален курс.

 

занимални дева

 
В Център за работа с деца Дева се обръща сериозно внимание на езиковата подготовка на децата. В Занималнята работят филолози, които помагат на учениците при изучаването на чужд език.


Изхранването на учениците се извършва в обосбобена за целта столова. Предлагат се обяд и закуска. Менюто е балансирано и изработено, според нуждите на подрастващите, богато е на витамини и минерали. Сервират се разнообразни ястия. Наличен и е хладилник, в който могат да се съхраняват малотрайни продукти.

Адреси

Топ център:

 

Централа ул.Юрий Венелин

 

Филиал ул. Иван Вазов


Филиал ул. Иван Шишман


Филиал жк. Борово

 

Филиал жк. Бели Брези


Детски занимални Дева извършват обучение на деца от 3 до 14 години и почасово гледане в град София.

 занимални дева

Контакти

ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА ДЕВА

София, ул. Юрий Венелин 30
0897802381, 0899827855