BGRegistar.com

Център за музикални изкуства

барабани за начинаещи и напреднали софия, курс по поп и джаз пеене софия, курсове за музикални инструменти, курсове по барабани за начинаещи и напреднали, курсове по бас китара софия, курсове по китара софия, курсове по контрабас софия, курсове по музикална теория софия, курсове по пиано софия, курсове по саксофон софия, курсове по солфеж софия, курсове по тромпет софия, курсове по цигулка софия, музикални уроци от квалифицирани преподаватели, най голямата частна музикална школа в българия, препоръчана частна музикална школа софия, първата частна музикална школа в българия, уроци по бас китара в софия, уроци по китара в софия, уроци по контрабас в софия, уроци по музикална теория софия, уроци по пиано в софия, уроци по поп и джаз пеене софия, уроци по саксофон в софия, уроци по солфеж в софия, уроци по тромпет в софия, уроци по цигулка в софия, фондация център за музикални изкуства, център за музикални изкуства, център за музикални изкуства софия, цми, цми софия, частна музикална школа софия

Информация

Център за музикални изкуства

Центърът за музикални изкуства град София е първата частна музикална школа от нов тип в България.

 

Безспорен лидер в обучението по музика. Предлага на своите курсисти забавление, дава свобода чрез музиката, не поставя музикални бариери, не издига музикално жанрови стени.

 

Всеки сам избира какво да пее или да свирите - Поп, Рок или Джаз, да пише музика или да аранжира.

 

Центърът за музикални изкуства предлага курсове по китара, пиано, тромпет, саксофон, по солфеж, уроци по музика, курсове по музикална теория, уроци по поп и джаз пеене, уроци по сценично поведение за певци, курсове по барабани за начинаещи и напреднали.

 

В музикалната школа ще намерите много нови съмишленици и приятели, с оказаната Ви помощ може да създадете нови музикални групи и формации.

 

Центърът за музикални изкуства предлага обучение на хора от всички възрастови групи - от ученици, предпочели да се реализират чрез музиката, до възрастни, желаещи да прекарат свободното си време в музикалните курсове, в присъствието на доказани професионалисти.

 

 

Методите на преподаване се основават на най - доброто от българските музикални училища и музикалната академия.

 

Центърът за музикални изкуства постоянно следи световните тенденции в музиката, заимства най - ценното от тях и го представя в най - чистия вид или пречупено през погледа на българските музикални традиции.

 

В музикалната школа преподават хора с безспорно доказани качества през годините.

 

В Центъра за музикални изкуства се насърчава и поощрява индивидуалността, без сляпо подражание в изкуството.

 

Не малка част от курсистите на музикалната школа вече продължават своето образование или се реализират на музикалните сцени не само в България, но и във Великобритания, Германия и САЩ. 

 

Контакти

Център за музикални изкуства

София, площад България 1, Административна сграда ПРОНО
0887311170