BGRegistar.com

Център за музикални изкуства

Информация

Център за музикални изкуства

Центърът за музикални изкуства град София е първата частна музикална школа от нов тип в България. Безспорен лидер в обучението по музика. Предлага на своите курсисити забавление, дава свобода чрез музиката, не поставя музикални бариери, не издига музикално жанрови стени.

 

Всеки сам избира какво да пее или да свирите - Поп, Рок или Джаз, да пише музика или да аранжира.

 

Центърът за музикални изкуства предлага курсове по китара, пиано, тромпет, саксофон, по солфеж, уроци по музика, курсове по музикална теория, уроци по поп и джаз пеене, уроци по сценично поведение за певци, курсове по барабани за начинаещи и напреднали.

 

В музикалната школа ще намерите много нови съмишленици и приятели, с оказаната Ви помощ може да създадете нови музикални групи и формации.

 

Центърът за музикални изкуства предлага обучение на хора от всички възрастови групи - от ученици, предпочели да се реализират чрез музиката, до възрастни, желаещи да прекарат свободното си време в музикалните курсове, в присъствието на доказани професионалисти.

 

Център за музикални изкуства град софия

 

Методите на преподаване се основават на най - доброто от българските музикални училища и музикалната академия.

 

Центърът за музикални изкуства постоянно следи световните тенденции в музиката, заимства най - ценното от тях и го представя в най - чистия вид или пречупено през погледа на българските музикални традиции.

 

В музикалната школа преподават хора с безспорно доказани качества през годините.

 

В Центъра за музикални изкуства се насърчава и поощрява индивидуалността, без сляпо подражание в изкуството.

 

Не малка част от курсистите на музикалната школа вече продължават своето образование или се реализират на музикалните сцени не само в България, но и във Великобритания, Германия и САЩ. 

 

Контакти

Центърът за музикални изкуства

София, площад България 1, Административна сграда към НДК
0887311170