BGRegistar.com

Хърс Комерс ЕООД

Информация

Хърс Комерс ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Поп Богомил № 38.

 

Развива дейност в сферата на търговията на дребно с хомеопатични лекарствени средства и билки.


Компанията разполага със собствена билкова аптека Хърс Комерс, която предлага различни видове лекарствени продукти, включително и приготвяни по магистрална и фармакопейна рецептура, хомеопатични лекарства за клинична и класическа хомеопатия.

 

Сред предлаганите асортиментови продукти, са разнообразни билки и билкови продукти.

 
В билкова аптека Хърс Комерс ще намерите билкови смеси, висококачествени хранителни добавки, хомеопатични лекарствени средства, натурална билкова козметика.


Лечебните средства и медикаменти, които предлага Аптеката, са хомеопатични, с билков състав.


Предлагат се хомеопатични лекарства, екстемпорални форми - мехлеми, тинктури и различна хомеопатична литература.


Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм. Хомеопатичните лекарства се приготвят по строго определен научен метод и са световно признати за лекарствени средства.


Хомеопатията, често е наричана нежната медицина, защото тя действа изключително меко, без сътресения за организма, по посока на реакцията на самия организъм, а не срещу него и без да нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм.


Източници за приготвяне на хомеопатичните лекарства са главно растения, минерали, някои субстанции от животински произход, тъкани и химически субстанции, в това число и отрови.


Хомеопатичните лекарства обикновено се приемат под формата на малки бели гранули, прахчета и капки, които се поставят под езика. В определени случаи могат да се втриват по кожата на подходящи места.Управител на аптеката е г-н Живко Колев .Билкова аптека Хърс Комерс се намира в град София, ул. Поп Богомил № 38

 

Работно време :Понеделник - Петък - от 9.00 до 19.00 часа
Събота - от 9.00 до 14.00 часа
Неделя - почивен ден 

 

Контакти

Хърс Комерс ЕООД

София, ул. Поп Богомил № 38
029836003, 029839916