BGRegistar.com

Хърс Комерс ЕООД

Информация

Билкова аптека Хърс Комерс

 

Хърс Комерс ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара в сектор медицина и здравеопазване със седалище град София, ул. Поп Богомил № 25.

 

Специализирана в търговията на дребно с хомеопатични лекарствени средства и билки.


Билкова аптека Хърс Комерс предлага здраве от природата в рецепти и продукти, съобразени с традициите на народната медицина и тенденциите в съвременната фитотерапия. Предлага лекарствени продукти, включително и приготвяни по магистрална и фармакопейна рецептура, хомеопатични лекарства за клинична и класическа хомеопатия.

 

Сред предлаганите асортиментови продукти, ще намерите богато разнообразие от билки и смеси, билкови екстракти, етерични масла, висококачествени хранителни добавки, хомеопатични лекарствени средства, натурална билкова козметик и много други.

 

Лечебните средства и медикаменти, които предлага билкова аптека Хърс Кобмерс, са хомеопатични, с билков състав.


Предлагат се хомеопатични лекарства, екстемпорални форми - мехлеми, тинктури и различна хомеопатична литература.


Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм. Хомеопатичните лекарства се приготвят по строго определен научен метод и са световно признати за лекарствени средства.


Хомеопатията, често е наричана нежната медицина, защото тя действа изключително меко, без сътресения за организма, по посока на реакцията на самия организъм, а не срещу него и без да нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм.


Източници за приготвяне на хомеопатичните лекарства са главно растения, минерали, някои субстанции от животински произход, тъкани и химически субстанции, в това число и отрови.


Хомеопатичните лекарства обикновено се приемат под формата на малки бели гранули, прахчета и капки, които се поставят под езика. В определени случаи могат да се втриват по кожата на подходящи места.Управител на аптеката е г-н Живко Колев.Билкова аптека Хърс Комерс 

град София, ул. Поп Богомил № 25

Онлайн билкова аптека: MYHERBS.BG

 

Работно време :Понеделник - Петък - от 9:00 до 19:00 часа
Събота - от 9:00 до 17:00 часа
Неделя - почивен ден 

 

Контакти

Хърс Комерс ЕООД

София, ул. Поп Богомил 25
029836003, 029839916