BGRegistar.com

Хънитек Технолъджис ООД - Видеонаблюдение

Видеонаблюдение

Хънитек Технолъджис е компания, наложила се на българския пазар, предпочитан и търсен партньор за работа. Разполага с добро реноме, предоставя на своите клиенти сигурни и надеждни продукти и услуги, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени.

 

Предлага най-модерните съвременни решения свързани с видеонабюдението и системите за контрол на достъпа.


От 2004 година е вносител на техника за видеонаблюдение, включваща: камери, кепчър платки, DVR и други аксесоари.


През годините съсредоточи усията си в изграждането на нестандартни системи за видеонаблюдение - в превозни средства, на трудно достъпни места, видеонаблюдение в асансьори, градско видеонаблюдение и други. Партньор в създаването на технически проекти за видеонаблюдението на гр. Карнобат, общините Септември, Самоков, Пещера и други.


От 2017 година в община Пещера функционира система за градско видеонаблюдение, изградена и поддържана от специалистите на Хънитек.


Екипът от амбициозни и висококвалифицирани специалисти разработи специализрана апаратура за контрол и управление на захранването на IP камери и мрежови устройства, както и контролер за управление на захранването на камери от фотосоларни панели.


Хънитек Технолъджис е компания с богат опит в изграждането на различни по степен на сложност преносни среди - кабелни, оптичен пренос на видеопотока от аналогови и IP камери, безжични линкове и системи “точка към много точки”.


Специалистите, заети във фирмата притежават образователен ценз, готови са да отговорят на възникващи софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт, да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.

 

Контакти

Хънитек Технолъджис ООД

София, ж.к. Зона Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 3, ап. 101
029801697
0899187806
024237576