BGRegistar.com

Хънитек Технолъджис ООД - Видеонаблюдение

асемблиране на компютърна техника софия, водеща фирма в it сектора софия, диагностика и ремонт на компютри софия, изграждане на системи за видеонаблюдение, изграждане на системи за контрол на достъпа, изработка на музикален електронен училищен звънец, консултантски услуги в it сектора софия, конфигуриране на специализирани сървъри, лидер в производството на информационни киоски, поддръжка и сервиз компютри софия, поддръжка на домофонни системи софия, поддръжка на системи за видеонаблюдение софия, предпочитана фирма в it сектора софия, препоръчана фирма в it сектора софия, продажба на специализирани сървъри, производство на индустриални компютри, производство на информационни киоски, професионална техника за видеонаблюдение софия, различни по сложност системи за видеонаблюдение, разработване на сървърно оборудване софия, разработка на информационни киоски, разработка на софтуер на микроконтролерни системи, разработка на хардуер на микроконтролерни системи, софтуер на специализирани микроконтролерни системи, специализирани индустриални компютри, фирма за диагностика и ремонт на компютри, фирма за информационните технологии софия, хардуер на специализирани микроконтролерни системи, хънитек технолъджис оод, хънитек технолъджис софия

Видеонаблюдение

Хънитек Технолъджис е компания, наложила се на българския пазар, предпочитан и търсен партньор за работа. Разполага с добро реноме, предоставя на своите клиенти сигурни и надеждни продукти и услуги, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени.

 

Предлага най-модерните съвременни решения свързани с видеонабюдението и системите за контрол на достъпа.


От 2004 година е вносител на техника за видеонаблюдение, включваща: камери, кепчър платки, DVR и други аксесоари.


През годините съсредоточи усията си в изграждането на нестандартни системи за видеонаблюдение - в превозни средства, на трудно достъпни места, видеонаблюдение в асансьори, градско видеонаблюдение и други. Партньор в създаването на технически проекти за видеонаблюдението на гр. Карнобат, общините Септември, Самоков, Пещера и други.


От 2017 година в община Пещера функционира система за градско видеонаблюдение, изградена и поддържана от специалистите на Хънитек.


Екипът от амбициозни и висококвалифицирани специалисти разработи специализрана апаратура за контрол и управление на захранването на IP камери и мрежови устройства, както и контролер за управление на захранването на камери от фотосоларни панели.


Хънитек Технолъджис е компания с богат опит в изграждането на различни по степен на сложност преносни среди - кабелни, оптичен пренос на видеопотока от аналогови и IP камери, безжични линкове и системи “точка към много точки”.


Специалистите, заети във фирмата притежават образователен ценз, готови са да отговорят на възникващи софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт, да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.

 

Контакти

Хънитек Технолъджис ООД

София, ж.к. Зона Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 3, ап. 101
029801697
0899187806
024237576