BGRegistar.com

Хънитек Технолъджис ООД

Информация

Хънитек Технолъджис ООД

 

Хънитек Технолъджис ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

 

Дружеството е основано през 2003 г. от специалисти в областта на информационните технологии, професионалисти с богат опит в обслужването на хардуерни и софтуерни продукти.


Дейността на Хънитек Технолъджис е фокусирана в областта на информационните технологии.

 

Фирмата е един от лидерите в България, наложила се като водеща в IT сектора. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, за оптимизиране на техния бизнес, предостаявйки им надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.


Натрупаният професионален опит дава възможност, Хънитек Технолъджис да предложи оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент. Стреми се да предложи цялостни ИТ решения за дома или офиса, да осигури професионална поддръжка и сервиз. Дейността на дружеството е ориентирана към:

 

  • асемблиране и продажба на компютри и компютърна техника; нетбуци; периферни устройства - принтери, скенери, МФУ и консумативи; съвъри; камери за видеонаблюдение; резервни части за компютри и др.
  • диагностика и ремонт на компютри;
  • изграждане на комплексни хардуерни и софтуерни решения, консултинг;
  • изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение и домофонна система;
  • разработване на сървърно оборудване.


Хънитек Технолъджис разполага с екип от специалисти, притежаващи висок професионализъм и компетентност, които да отговорят на възникващите в офиса или дома софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт и да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.

 

Политика на дружеството е качествено и своевременно обслужване, като за всеки отделен клиент специалистите предлагат персонално техническо решение.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Хънитек Технолъджис се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Веселин Георгиев в качеството на Управител.

 

Контакти

Хънитек Технолъджис ООД

София, ж.к. Зона Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 3, ап. 101
029801697
0899187806
024237576