BGRegistar.com

Хънитек Технолъджис ООД

асемблиране на компютърна техника софия, водеща фирма в it сектора софия, диагностика и ремонт на компютри софия, изграждане на системи за видеонаблюдение, изграждане на системи за контрол на достъпа, изработка на музикален електронен училищен звънец, консултантски услуги в it сектора софия, конфигуриране на специализирани сървъри, лидер в производството на информационни киоски, поддръжка и сервиз компютри софия, поддръжка на домофонни системи софия, поддръжка на системи за видеонаблюдение софия, предпочитана фирма в it сектора софия, препоръчана фирма в it сектора софия, продажба на специализирани сървъри, производство на индустриални компютри, производство на информационни киоски, професионална техника за видеонаблюдение софия, различни по сложност системи за видеонаблюдение, разработване на сървърно оборудване софия, разработка на информационни киоски, разработка на софтуер на микроконтролерни системи, разработка на хардуер на микроконтролерни системи, софтуер на специализирани микроконтролерни системи, специализирани индустриални компютри, фирма за диагностика и ремонт на компютри, фирма за информационните технологии софия, хардуер на специализирани микроконтролерни системи, хънитек технолъджис оод, хънитек технолъджис софия

Информация

Хънитек Технолъджис ООД

 

Хънитек Технолъджис ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

 

Дружеството е основано през 2003 г. от специалисти в областта на информационните технологии, професионалисти с богат опит в обслужването на хардуерни и софтуерни продукти.


Дейността на Хънитек Технолъджис е фокусирана в областта на информационните технологии.

 

Фирмата е един от лидерите в България, наложила се като водеща в IT сектора. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, за оптимизиране на техния бизнес, предостаявйки им надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.


Натрупаният професионален опит дава възможност, Хънитек Технолъджис да предложи оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент. Стреми се да предложи цялостни ИТ решения за дома или офиса, да осигури професионална поддръжка и сервиз. Дейността на дружеството е ориентирана към:

 

  • асемблиране и продажба на компютри и компютърна техника; нетбуци; периферни устройства - принтери, скенери, МФУ и консумативи; съвъри; камери за видеонаблюдение; резервни части за компютри и др.
  • диагностика и ремонт на компютри;
  • изграждане на комплексни хардуерни и софтуерни решения, консултинг;
  • изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение и домофонна система;
  • разработване на сървърно оборудване.


Хънитек Технолъджис разполага с екип от специалисти, притежаващи висок професионализъм и компетентност, които да отговорят на възникващите в офиса или дома софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт и да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.

 

Политика на дружеството е качествено и своевременно обслужване, като за всеки отделен клиент специалистите предлагат персонално техническо решение.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Хънитек Технолъджис се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Веселин Георгиев в качеството на Управител.

 

Контакти

Хънитек Технолъджис ООД

София, ж.к. Зона Б-5, бл. 6, вх. Б, ет. 3, ап. 101
029801697
0899187806
024237576