BGRegistar.com

Хримекс - Мухтаров ЕООД

арматурно желязо и кръгли тръби, безшевни тръби, винкели и шини, високоякостна стоманена тел за жп траверси, високоякостни стоманени въжета, внос и износ на метали, вносител на всички видове метали, вносител на стоманени въжета, вносител на стоманени въжета за стоманобетон, гв св ламарини и рулони, гума за облицовка на метални съдове и съоръжения, доставка на цветни метали по договаряне, доставка на черни метали, доставчик на лепило за волани на автомобили, доставчик на лепило за гумено транспортни ленти, доставчик на лепило за обувки, доставчик на лепило за студени вулканизации, доставчик на лепило за табла на автомобили, доставчик на обли стомани, доставчик на профилни тръби, доставчик на пружинна тел, доставчик на шевни тръби, лепило за гуменотранспортни ленти, лепило за обувки, лепило за студени вулканизации, лепило за табла и волани на автомобили, предпочитана фирма за метали, препоръчана фирма за черни метали, профили upn ipn ipehea heb, ремонтни ленти за гтл, ремонтни ленти и лепенки, търговия с метали, фирма вносител на метали, фирма за внос и износ на метали, фирма за черни метали, хримекс мухтаров, хримекс мухтаров еоод, черни и цветни кръгли тръби

Информация

Хримекс - Мухтаров ЕООД

Хримекс - Мухтаров ЕООД - Стара Загора

Хримекс - Мухтаров ЕООД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Стара Загора.

 

Приемник на СД Хримекс - Мухтаров и Сие, дружество учредено през 1992 г., с дейност фокусирана във внос и износ на селскостопанска продукция и продукти на хранително-вкусовата промишленост. Извършва експорт в Русия, Украйна, Чехия и Полша.

 

Предоставя инженерингови и консултански услуги в областта на хранително - вкусовата промишленост.

 

Има изпълнени договори в страната за проектиране, доставка, монтаж и пуск на предприятия за преработка на зеленчуци.

 

През 1994 г. Хримекс - Мухтаров фокусира дейността си към проучване и предлагане на широка гама от черни метали, включваща стоманени въжета и стоманена тел за напрегнат стоманобетон, пружинна поцинкована и непоцинкована тел, арматурно желязо, тръби, кръгли стомани, профили, ламарини и други. Извършва доставка и на цветни метали по договаряне.

 

През последните години Хримекс - Мухтаров се утвърди като един от основните вносители на стоманени въжета за предварително напрягане на стоманобетон, предназначени за армиране на мостови и други железобетонни конструкции, издържащи голямо натоварване.

 

Клиенти на компанията са строителните фирми в страната, работещи с такъв вид продукция.

 

Компанията се наложи като постоянен доставчик на стоманена тел за предварително напрягане на стоманобетон предназначена за производството на ж. п. траверси и пилони за енерго-разпределителните дружества.

 

Хримекс - Мухтаров е един от лидерите в България, с утвърдени позиции в сектора. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, предостаявйки им решения, съобразно техните нужди.

 

Предлаганите метали се отличават с много високо качество и конкурентоспособност, произведени в съответствие с всички международни стандарти и изисквания.

 

Партньорите, на които Хримекс - Мухтаров е оторизиран представител разполагат с внедрена система за контрол, сертифицирана съгласно ISO 9001:2008 и сертифицирана система за защита на околната среда.

 

За удовлетворяване нуждите на своите клиенти, Хримекс - Мухтаров работи с утвърдени и надежни партньори в направление транспорт, спедиция и логистика, гарантирайки бързо и точно изпълнение на договорените срокове.

 

Екипът от компетентни специалисти с опит предлагат ценово-ефективни и качествени решения, придават безценно ноу-хау съчетано с непоколебима отдаденост към всеки индивидуален клиент.

 

Широко стъпила на пазара, Хримекс - Мухтаров се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Хримекс - Мухтаров е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Контакти

Хримекс - Мухтаров ЕООД

Стара Загора, ул. Екзарх Антим 1 № 28, ет. 3
042641157
042641157