BGRegistar.com

ХОТЕЛ КОСМОС- РУСЕ

Информация

ХОТЕЛ КОСМОС- РУСЕ

Адрес: Русе, ул. „Борисова” No. 122 Тел: 082 82 50 05/ 0897 84 64 64 Email: hotel@hotelcosmos.bg URL: ХОТЕЛ КОСМОС- РУСЕ
 
Хотел „Космос” - Русе  е  един от най-новите хотели в града. Хотелът е  категория от три звезди и разполага с 20 двойни стаи, от които 8 със спалня и 12 с отделни легла. Разположен е в близост до централна автогара и ЖП гара и е на 10 минути от центъра на града. Лоби-барът в хотела предлага богат избор от напитки и храни, е добра възможност за удобно осъществяване на срещи с бизнеспартньори, приятели.

 Ресторант „Космос” – част от комплекса, предлага на всички свои гости стилна обстановка и богат избор на ястия от европейската и българската кухня, както и изискани напитки.  Всяка една от стаите е климатизирана, обзаведена със стил и разполага с минибар, персонален сейф, LCD телевизор с над 50 цифрови канала, интернет връзка (Wireless), модерна баня с душ кабина или вана. Стаите са в различен цветови аранжимент, всяка има своя чар, но всички удовлетворяват комфортното пребиваване на клиентите. Хотелът предлага и допълнтелни услуги за своите гости : химическо чистене, пране и гладене, факс, копирни услуги и охарняем паркинг.
 

Контакти

ХОТЕЛ КОСМОС- РУСЕ

0082825005/0897846464