BGRegistar.com

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД

Информация

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град Троян, ул. Ген. Карцов № 387.

 

Дружеството е правоприемник на хлебозавод Троян, основан през далечната 1961 година.

 

Новият модерен завод, открит през 1982 година имал за цел да предложи по - високо качество и богат асортимент, задоволяващ повишеното потребление.

 

Хлебозаводът е единственото предприятие от такъв клас в района, разполагащо с модерна техника и технология на производство на хляб, с богат асортимент от хлебни и сладкарски изделия.


Въпреки икономическите и политическите промени и трудните моменти, през които хлебозаводът преминава, неговото съществуване е факт и днес.

 

През 2004 година фирма Троя -2002 става собственик на предприятието.

 

От тогава до днес са направени много положителни промени, в големи мащаби.

 

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит в произвоството на хляб и хлебни изделия, напълно отдадени на успеха на завода.

Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД произвежда и предлага 38 вида хляб и 40 вида закуски с отлично качество на конкурентни цени.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Контакти

ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО И СЛАДКАРСТВО ЕООД

Троян, ул. Ген. Карцов 387
067062762
0884851478
067062518