BGRegistar.com

ХЛЕБОЗАВОД ТРАКИЯ

Информация

ХЛЕБОЗАВОД ТРАКИЯ

 

Булмаш - Инженеринг ООД е основано през 1996 година със седалище град Хасково.

 

Основен предмет на дейност - проектиране, производство и монтаж на машини за хранително - вкусовата промишленост, мелници , фуражни цехове, хлебопекарни, линии за индустриално производство на хляб.

 

През 2004 година разширява дейностите си основавайки Хлебозавод Тракия, който е член на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България и на Браншовата камара на индустриалните хлебопроизводители.

 

Днес Хлебозавод Тракия е един от водещите производители и доставчици на хляб, хлебни и сладкарски изделия за региона.

 

Основното производство в предприятието е ориентирано към индустриалния хляб, но наред с това има и достатъчно широка гама от специални хлябове, произведени по оригинални и автентични рецепти - Ръжен хляб, Зеленчуков хляб, Пълнозърнест хляб, Тостер - черен и Тостер - бял.


Неразделна част от Хлебозавод Тракия е цех Сладкарско производство, където се произвеждат редица трайни сладкарски продукти. Предлага и набор от изделия за професионален кетъринг.
Хлебозавод Тракия се е наложил и утвърдил, предпочитан партньор от редица търговски вериги, големи супермаркети и магазини.


Всички предлагани продукти се произвеждат в съответствие с изискванията на Министерство на Здравеопазването и се следят чрез мониторингова програма от РИОКОЗ - град Хасково.

 

Има внедрени системи за качество - ДПХП и НАССР, Система за контрол на качеството ISO 9001-2008 и Система за управление на безопасността на храните ISO 22000-2005.


Хлябът е незаменима храна за човека, но истинският хляб, приготвен по българските традиции, които го свързват винаги със самия живот е най - ценното благо.

 

За българина Хлябът е свещен. С хляб хората посрещат и изпращат живота, с хляб празнуват всяко щастливо събитие, всяка нова година.

 

Хлебозавод Тракия се стреми да пази добрите традиции в хлебопекарството, рецептите са автентични а майсторите влагат специфични умения, за да създадат най - добрия традиционен хляб със съвременни технологии.

 

Контакти

ХЛЕБОЗАВОД ТРАКИЯ

Хасково, Северна Индустриална Зона
038661958
0879545614
038666969