BGRegistar.com

Химтех ЕООД

изработка и монтаж на газови инсталаци, капиталови ремонти на заводи и инсталации, качествени метални конструкции на достъпни цени, лидер в монтажа на машини и апарати бургас, метални конструкции и съоръжения бургас, монтаж на газови инсталаци бургас, монтаж на индустриално оборудване бургас, монтаж на метални конструкции бургас, монтаж на повдигателни съоръжения бургас, монтаж на съоръжения под налягане бургас, монтаж на технологичено оборудване бургас, оваро подемни услуги с автокран 35 тина бурас, оваро подемни услуги с автокран 50 тина бурас, оваро подемни услуги с автокран бурас, поддръжка на инсталации на почасова база, препоръчана фирма изработваща газови инсталации, препоръчана фирма изработваща метални конструкции, производител на метални конструкции бургас, ремонт и монтаж на тръбопроводи бургас, ремонти на заводи и инсталации бургас, фирма за монтаж на съоръжения под налягане бургас, химтех еоод, химтех еоод бургас

Информация

Химтех ЕООД - Бургас

Химтех ЕООД e динамично развиваща се, пазарно ориентирана българска компания учредена през 2002 год.  със седалище град Бургас.

 

Първоначално обхватът на дейност е насочен в монтаж на индустриални съоръжения, технологично оборудване и изпълнение на нестандартни проекти.


Първите обекти включват монтаж на инсталации за преработка на петрол, а по-късно и обекти свързани с дървопреработвателната индустрия и водоснабдителната мрежа.


Поетапно разширявайки обхвата си на дейност, Химтех стартира с обработка на черни и неръждаеми стомани, за производство на нестандартно индустриално оборудване, съдове под налягане и тръбопроводи.


Стабилно стъпила на българския пазар, през 2008 год. Химтех изнася дейността си, посредством произвоство и монаж на метални конструкции и съоръжения във Франция, Хърватия, Сърбия и Украйна.


Развивайки се в годините фирмата непрекъснато инвестира в обновяване на производствената база, машинния парк и подемната техника за монтажната си дейност.


За да е конкурентна на пазара, Химтех разполага с квалифицирани екипи от техници, механици и заварчици, специализирани в монтажа на едрогабаритни машини и съоръжения, технологично оборудване и цели инсталации.


Развивайки дейността си, Химтех ЕООД се е наложила и утвърдила, като предпочитан партньор в областта на бизнеса, предлагайки цялостно решение при изпълнение на инвестиционни проекти, от момента на проектиране, през производството и монтажа, до момента на стартиране. Допълнително предлага и услуги за поддръжка на инсталации на почасова база.


В допълнение към производството и монтажа на индустриално оборудване, Химтех предлага проектиране на съоръжения и конструкции, по предварително зададени параметри.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Широко стъпила на пазара, Химтех ЕООД се радва на множество доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


В допълнение към монтажната си дейност фирмата извършва капиталови ремонти на заводи и инсталации и осигурява регулярна поддръжка.


Извършва и товаро-подемни услуги, посредством наличните 2 собствени автокрана от 35 и 50 тона.

 

Директна връзка с Химтех ЕООД можете да осъществите на посочените контактни данни:град Бургас, ц.к. Изгрев, бл.184, вх. 1, до Лайф Хоспитал.
тел.: 0896687082, 056827939
e-mail:office@himtech-ltd.com

 

Контакти

Химтех ЕООД

Бургас, ул. Цар Асен 12
056827939
0896687082
056827937