BGRegistar.com

Химтех ЕООД

изработка и монтаж на газови инсталации, капиталови ремонти на заводи и инсталации, качествен монтаж на газови инсталаци бургас, качествен монтаж на едрогабаритни съоръжения, качествен монтаж на индустриални съоръжения бургас, качествен монтаж на индустриално оборудване, качествен монтаж на метални конструкции бургас, качествен монтаж на повдигателни съоръжения бургас, качествен монтаж на съоръжения под налягане, качествен монтаж на технологично оборудване бургас, качествени метални конструкции на достъпни цени, лидер в монтажа на машини и апарати бургас, монтаж на метални конструкции и съоръжения бургас, поддръжка на инсталации на почасова база, препоръчана фирма изработваща газови инсталации, препоръчана фирма изработваща метални конструкции, производител на едрогабаритни съоръжения бургас, производител на индустриални съоръжения бургас, производител на метални конструкции бургас, производител на технологично оборудване бургас, производство на технологично оборудване бургас, ремонт и монтаж на тръбопроводи бургас, ремонти на заводи и инсталации бургас, товаро подемни услуги с автокран 35 тина бургас, товаро подемни услуги с автокран 50 тина бургас, товаро подемни услуги с автокран бургас, фирма за монтаж на съоръжения под налягане бургас, химтех еоод, химтех еоод бургас

Информация

Химтех ЕООД - Бургас

Химтех ЕООД e динамично развиваща се, пазарно ориентирана българска компания учредена през 2002 год.  със седалище град Бургас.

 

Първоначално обхватът на дейност е насочен в монтаж на индустриални съоръжения, технологично оборудване и изпълнение на нестандартни проекти.


Първите обекти включват монтаж на инсталации за преработка на петрол, а по-късно и обекти свързани с дървопреработвателната индустрия и водоснабдителната мрежа.


Поетапно разширявайки обхвата си на дейност, Химтех стартира с обработка на черни и неръждаеми стомани, за производство на нестандартно индустриално оборудване, съдове под налягане и тръбопроводи.


Стабилно стъпила на българския пазар през 2008 год.,  Химтех изнася дейността си, посредством произвоdство и монtаж на метални конструкции и съоръжения във Франция, Хърватия, Сърбия и Украйна.


Развивайки се в годините, фирмата непрекъснато инвестира в обновяване на производствената база, машинния парк и подемната техника за монтажната си дейност.


За да е конкурентна на пазара, Химтех разполага с квалифицирани екипи от техници, механици и заварчици, специализирани в монтажа на едрогабаритни машини и съоръжения, технологично оборудване и цели инсталации.


Развивайки дейността си, Химтех ЕООД се е наложила и утвърдила като предпочитан партньор в областта на бизнеса, предлагайки цялостно решение при изпълнение на инвестиционни проекти, от момента на проектиране, през производството и монтажа, до момента на стартиране. Допълнително предлага и услуги за поддръжка на инсталации на почасова база.


В допълнение към производството и монтажа на индустриално оборудване, Химтех предлага проектиране на съоръжения и конструкции по предварително зададени параметри.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Широко стъпила на пазара, Химтех ЕООД се радва на множество доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


В допълнение към монтажната си дейност, фирмата извършва капиталови ремонти на заводи и инсталации и осигурява регулярна поддръжка.


Извършва и товаро-подемни услуги, посредством наличните 2 собствени автокрана от 35 и 50 тона.

 

Директна връзка с Химтех ЕООД можете да осъществите на посочените контактни данни:



град Бургас, ул. Цар Асен 12
тел.: 0896687082, 056827939
e-mail:office@himtech-ltd.com

 

Контакти

Химтех ЕООД

Бургас, ул. Цар Асен 12
056827939
0896687082
056827937