BGRegistar.com

Хидро Крафт ООД

висококачествени помпи и помпено оборудване, водещ дистрибутор на водни помпи, водещ дистрибутор на помпено оборудване, водещ дистрибутор на хидрофорни системи, доставка и монтаж на хидрофорни системи, изграждане и поддържане на хидро съоръжения, изграждане на помпено хидрофорни системи, изграждане на септични и дренажни колектори, изграждане на сондажни кладенци софия, обoрудване на хидро съоръжения софия, оторизиран дистрибутор на grundfos, поддръжка на хидро съоръжения софия, помпи за вода, препоръчана фирма дистрибутор на помпи, препоръчана фирма за сондажи софия, пречиствателни станции за питейни води софия, проектиране и изграждане на хидро съоръжения, проектиране на хидро съоръжения софия, противопожарни и поливни системи софия, сондаж, сондажи, сондажи за вода, термопомпи за отопление и охлаждане софия, фирма за дистрибуция на водни помпи, фирма за дистрибуция на помпено оборудване, фирма за дистрибуция на хидрофорни системи, фирма за хидро съоръжения софия, хидро крафт, хидро крафт оод, хидро крафт софия, хидрофори за вода, хидрофорни помпи, хидрофорни системи

Информация

Информация

Хидро Крафт ООД София

 

Хидро Крафт ООД е българска компания, учредена през 2005 г. със седалище град София.

 

Създадена от специалисти с богат, дългогодишен опит в проектирането, изграждането, обoрудването и поддържането на хидро съоръжения.

 

Дейността на фирмата е свързана с изграждане на сондажни кладенци, хидрофорни уредби, септични и дренажни колектори, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, третиране и обработка на вода, чрез омекотяване (обратна осмоза), UV- обеззаразяване, противопожарни системи, и изграждане на системи с термопомпи за отопление и охлаждане.

 

Извършва проектиране, доставка и монтаж на хидрофорни системи, противопожарни помпени системи, дренажни помпени системи, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, поливни системи. Гаранционно, извънгаранционно и абонаментно обслужване, включващо профилактични прегледи и консултации. Поддържа складови наличности на резервни части.

 

Екипът зает в компаният, включва 20 квалифицирани служители, специалисти с доказан опит и компетенции в изграждането на хидро съоръжения.

 

Разполага с мобилни групи работещи на територията на цялата страна, отличаващи се с голям професионализъм и своевременна реакция при нужда.

 

От 2007 г. Хидро Крафт, вече е оторизиран дистрибутор на GRUNDFOS, лидер в областа на помпеното оборудване.

 

Компанията си поставя високи цели, стреми се да повишава качеството на обслужване, запазвайки бързата реакция, станала нейна запазена марка.

 

Контакти

Хидро Крафт ООД

София, ул. Мара Бунева 1
029367916
0888654040, 0888101280, 0886834717