BGRegistar.com

Хидрофорс ВБФ ООД

Информация

ХИДРОФОРС ВБФ ООД

Хидрофорс ВБФ ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Учредена през 2005 година със седалище град София. Наследник на Сийлкомерс ООД, фирма с повече от десетгодишно присъствие на пазара с хидравлични и пневматични продукти и услуги.

 

Обхватът на дейност включва производство, ремонт и монтажа на хидравлични и пневматични възли и агрегати, уплътнители с висока прецизност на изработката, матрици за пресови изделия, механична обработка на метали, проектиране и консултации в сферата на хидравликата и пневматиката. Разполага с 4000 квадратни метра производствени площи и сгради.

 

Във фирмата работи екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит и стаж в областите свързани с производството и обслужването на хидравлични и пневматични възли и агрегати.

 

Хидрофорс ВБФ ООД се стреми да осигурява по - добро и цялостно обслужване на своите клиенти, да разширява и усъвършенства предлаганите продукти и услуги.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Хидрофорс ВБФ ООД успя да се превърне в лидер на Балканите, налагащ стандарти за качество и иновативност в производството на хидравлични и пневматични продукти.

Контакти

Хидрофорс ВБФ ООД

София, НПЗ Военна рампа - изток, ул. проф. Иван Георгов 3
029312234, 028320099
0888318953, 0888988382