BGRegistar.com

Хидропластформ ООД

hidroplastform, автоклав стерилизатор вертикален, автоклав стерилизатор хоризонтален, бланширащи лентови вани за картофи, бъркалка за прахообразни продукти, висококачествени хоризонтални автоклави, качествени машини за сладкарска промишленост, машина за точене на фини кори, мелогенизатори от производител, препоръчан производител на автоклав стерилизатори, препоръчан производител на вертикални автоклави, препоръчан производител на конвектомат за сладки, препоръчан производител на промишлени бойлери, препоръчан производител на стоманени дъна, препоръчан производител на съдове под налягане, производител на машини за толумбички, производител на резервоари за светло гориво, производител на сладкарски машини, производител на съдове под налягане хасково, производител на хоризонтални автоклави, производител на цистерни за реагенти, първокласно производство на съдове под налягане, съдове под налягане от производител, фирма за оборудване за консервната промишленост, фирма за оборудване за сладкарската промишленост, фирма за оборудване за химическата промишленост, фирма за оборудване за хлебната промишленост, хидропластформ, хидропластформ оод, хоризонтални автоклави от производител

Информация

ХИДРОПЛАСТФОРМ

Хидропластформ ООД - производството и монтажа на съдове под наляганеХидропластформ ООД е динамична развиваща се компания, учредена през 1990 год. със седалище град Хсково, бул. България 204, Източна индустриална зона, където се намира и производственият цех.


Фирмата е с над 30-годишен опит и доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща иновации за качествени решения в хранително-вкусовата промишленост.

 


Наложила се като лидер в проектирането, производството и монтажа на съдове под налягане, съоръжения, машини и технологични линии за хлебното, сладкарското и консервното производство, за химическата промишленост и други.

 
Изработва стоманени дъна, автоклави за мицел и варене на месо, топлообменници, шнекове и хоризонтални бланшори.


По поръчка и зададени параметри от клиента изработва нестандартно оборудване и машини.


Хидропластформ е ориентирана към своите клиенти, стреми се да предложи най-ефективните и оптимални решения. Утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа, осигурявайки си дългогосрочни партньорства.


Разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти притежаващи необходимите опит и умения. Дългогодишната практика гарантира възможности и капацитет за справяне и с най-големите предизвикателства.

 

Предлага консултации и техническа помощ, залага на високото качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение. Гарантира съдействие по време на целия процес от фаза проучване до окончателна реализация и пускане в експлоатация на оборудването и машините.

 

Приоритет в работата на Хидропластформ е високото качество на предоставяното обслужване и постигане на удовлетвореност на клиентите.

 

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 от ТЮФ Рейнланд България ЕООД и притежава сертификат № 75 100 40358.

 

Всички съдове и съоръжения под налягане са заверени от ТЮФ Рейнланд България ЕООД и отговарят на Европейските изисквания.

 

Контакти

Хидропластформ ООД

Хасково, бул. България 204, Източна индустриална зона
038661347
038664418