BGRegistar.com

ХИДРОЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ АД

Информация

ХИДРОЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ АД

Хидроенергийна Компания АД развива своята дейност в областта на Възобновяемите енергийни източници.

 

Дружеството работи на международно ниво. Специализирано е в изграждането на Фотоволтаични, Хидро и Вятърни централи. Освен в изграждането им, компанията се грижи и за поддръжата на вече съществуващи централи.

 


Фирмата изпълнява консултантски услуги по инвестиционни проекти, свързани с Възобновяемите енергийни източници. Компанията извършва строителни дейности, заета е в строежа на хидротехнически съоръжения и фотоволтаични електроцентрали.


Дружеството е изявен лидер в бранша си и предлага разработването на пълен инженеринг, изграждане и експлоатация на Водноелектрически централи.


Компанията развива дейността си и в направленията: Управление на горско стопанство, Повишаване на ефективността на обществените активи и мрежи. Хидроенергийна Компания АД е заета още във Фотоволтаичния сектор, в сектора на Вятърната енергия и предлага монтаж и демонтаж на вятърни генератори на територията на страната и Европа.

 

 

Хидроенергийна Компания АД притежава следните сертификати:

 

- ISO 9001:2008

 

- ISO 14001:2004


- OHSAS 18001:2007

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти. Комплексната работа "до ключ", атрактивните цени за високото качество и екипът от висококвалифицирани специалисти, отличават Хидроенергийна Компания АД като лидер в бранша.

 

"Нашите препоръки и висококачествено обслужване са основата, върху която работим и се стреми."

 

 

Контакти

ХИДРОЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ ООД

Благоевград, Бул. Пейо. К. Яворов 2 Б2
073530100
073530108