BGRegistar.com

ХЕРБА КОМЕРС АД

Информация

ХЕРБА КОМЕРС АД

Херба Комерс АД е създадена през 1996 година.

 

Млада, динамично ориентирана към клиента компания, фокусирана върху екологично чисти продукти с доказан произход и гарантирано качество.

 

Дейността включва отглеждане, изкупуване, съхранение, преработка и износ на лечебни растения, билки, подправки и семена.

 

С традиции в преработката и търговията с натурални билки и подправки, компанията се е утвърдила и наложила, като доставчик на европейския пазар, най - големия български износител на билки за Испания, с надеждни партньорства в Холандия , Германия и Италия.

 

Партньори на Херба Комерс АД са световни компании, доставчици на качествени суровини за фармацевтичната, козметичната, хранително - вкусовата, текстилната и други отрасли.

 

Днес Херба Комерс АД, като водеща българска компания, обхваща експортната листа на повече от 150 медицински растения и билки и техните части - корени,  дръжки, кори, цветове, плодове, грудки, пъпки и листа.

 

В комбинация на отлично качество, атрактивни цени и конкурентоспособност, компанията наложи името си с износа на Crataegui, Cynosbati, Hyperici, Lavandulae, Melissae Off., Menthae Pip., Sambuci, Taraxaci, Tiliae, Urticae и други.

 

Херба Комерс АД е сред малкото билкови износителки, предлагащи затворен цикъл от услуги - от събирането на растения в полето за изпращане на готови продукти до потребителите. 

 

Мисията на Херба Комерс АД е да популяризира българските чисти медицински растения, като се възползва от научните постижения и натрупания опит в износ на билки.

Контакти

ХЕРБА КОМЕРС АД

София, бул. Македония № 46
029549724, 028514576