BGRegistar.com

ХАМАЛИ ТАШЕВ - КАРГОЛИФТ ЕООД

Информация

ХАМАЛИ ТАШЕВ - КАРГОЛИФТ ЕООД

Фирма Хамали Ташев - Карголифт ЕООД е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Фирмата е специализирана в сферите на хамалските и монтажните услуги и вече шест години се стреми не само да спечели доверието на клиента, но и да го запази. Хамали Ташев - Карголифт ЕООД  се гордее с позициите, които си е спечелила и увеличаващия се брои на клиенти и фирми ползващи услугите и.

 

Отговорността, професионализма, коректното отношение и бързината са нещата, на които фирмата държи най - много.

 

Фирмата се занимава с преместването на офиси, жилища, мебели, бяла и черна техника, апаратура, пиана, сейфове, товаро - разтоварни дейности, монтаж и демонтаж на мебели. Добрият екип, който работи във фирмата гарантира за бързината и доброто качество на извършваните услуги.

 

За да е една от най - добрите в своя бранш и предпочитана от своите клиенти фирмата предлага и транспортните услуги, не само в София, но и в цялата страна. Затова в Хамали Ташев – Карголифт могат да Ви предложат различни камиони и бусове с товароносимост от 1,5  до 10 тона. Автомобилите са покрити, оборудвани с укрепващи колани, имат възможност за разоборудване на брезента и товарене с кран или мотокар, имат необходимите разрешителни за работа в идеалния център, а шофьорите са с голям опит, готови да реагират адекватно във всяка трудна ситуация.

 

По желание на клиента, фирмата предлага и извършването само на транспортна услуга, без товарене и разтоварване, но клиентите могат да бъдат спокойни, че стоката им ще пристигне на точния адрес в уговореното време.

 

Предлагани услуги :

 

  • хамалски услуги
  • преместване на офис
  • преместване на жилищ
  • емонтажни и демонтажни услуги
  • товаро - разтоварни услуги
  • опакованетранспорт          
  • продажба на кашони и опаковки.

Контакти

ХАМАЛИ ТАШЕВ - КАРГОЛИФТ ЕООД

София, ж.к. Люлин, ул. Своге 12
0888684056, 0897684056