BGRegistar.com

ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС

Информация

ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС


Фирма Футура Констракшън Полимерс EООД е водещ доставчик на високотехнологични решения за хидроизолации, топлоизолации, шумоизолации, основани на полиуретани и полиурея.
При нас ще намерите от малки машини за дребния бизнес до професионални серии.
Предлагаме безплатно обучение за работа с машини за пръскане на двукомпонентни материали в Италия, организирано от производителя на машини и резервни части Futura Europe.
Нашите предимства, от които печелите Вие:
  • по-ниски експлоатационни разходи - резервните части за нашите машини са стандартни и могат да се купят във почти всеки магазин за хидравлика и пневматика на достъпни за всеки цени;
  • В допълнение предлагаме и двукомпонентни полиуретани и полиуреи с широко приложение за хидроизолации, топлоизолации, шумоизолации, абразивоустойчиви покрития, устойчиви на корозия и химикали покрития.функционално конструирани машини, лесни за управление и поддръжка;
  • безотказна работа на машините с всякакви двукомпонентни уретанови материали;
  • допълнителни системи за безопасност на нашите машини, съобразени със световните стандарти;
  • повече мощност и безотказна работа;
  • повече стойност за вашите инвестиции;
  • сервиз и съдействие в България.
При нас ще откриете Вашата машина за рязане на стиропор.
Предлагаме oт малката ръчна маса за рязане до напълно автоматизираната система, съобразена с всички ваши изискваня.
Машините които предлагаме съчетават в себе си техническото съвършенство, продължителните научни изследвания и практическия опит с най-високият стандарт за качество.
Имаме машини с независимо движение на рамената, 3D лазарен скенер, синхронизирани конвейри, автоматично позициониране на жиците и многожични въртящи се рамена и много други решения за Вас.
 

 
На нашия сайт: www.futuracp.com ще намерите повече информация за предлаганите от нас машини за пръскане на двукомпонентни материали, машини за рязане на стиропор, машини за нанасяне на циментови покрития, декоративни циментови покрития върху стиропор и циментови подови покрития за паркинги, около басейни и алеи.
Фирмата е член на Организацията за развитие на Полиуреята -Европа (PDA-Europe).

Контакти

ФУТУРА КОНСТРАКШЪН ПОЛИМЕРС

029271027
0878286358