BGRegistar.com

Фрезкомерс ЕООД

Информация

Фрезкомерс ЕООД ГабровоФрезкомерс ЕООД е българска компания, една от водещите фирми в областта на Машиностроенето.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, с обхват на дейност в различни направления: конструиране, производство и продажба на инструментална екипировка и металорежещи инструменти и промишлени услуги.

 

Фрезкомерс ЕООД произвежда и извършва ремонт на пълната гама инструменти с твърдосплавни запояеми пластини.


Сред продуктите, които изработва фирмата са фрези и инструменти с нестандартни размери, които се изработват според нуждите на клиентите.


За своето производство фирмата използва висококачествени материали, отговарящи на всички европейски норми и стандарти.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Стабилно стъпила на българския пазар, Фрезкомерс ЕООД се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Фрезкомерс ЕООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Личо Лозанов в качеството на Управител.

 

Контакти

ФРЕЗКОМЕРС ЕООД

Габрово, ул. Генерал Николов 33
0899819686