BGRegistar.com

Фрезкомерс ЕООД

водеща фирма в областта на машиностроенето габрово, изработване на инструменти с нестандартни размери, инструментална екипировка от производител габрово, инструменти с твърдосплавни запояеми пластини, качествена инструментална екипировка габрово, качествени разстъргващи щифтове габрово, металорежещи инструменти на едро габрово, металорежещи инструменти на разумни цени габрово, металорежещи инструменти от производител габрово, продажба на инструментална екипировка габрово, продажба на качествени металорежещи инструменти, продажба на качествени разстъргващи щифтове, продажба на качествени стругарски ножове габрово, продажба на качествени фрези габрово, производител на инструментална екипировка габрово, производител на металорежещи инструменти габрово, производител на стругарски ножове, производство на инструментална екипировка габрово, производство на металорежещи инструменти габрово, производство на разстъргващи щифтове габрово, производство на стругарски ножове габрово, производство на фрези габрово, разстъргващи щифтове габрово, разстъргващи щифтове от производител габрово, стругарски ножове габрово, стругарски ножове от производител габрово, фрези габрово, фрези от производител габрово, фрезкомерс габрово, фрезкомерс еоод

Информация

Фрезкомерс ЕООД ГабровоФрезкомерс ЕООД е българска компания, една от водещите фирми в областта на Машиностроенето.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, с обхват на дейност в различни направления: конструиране, производство и продажба на инструментална екипировка и металорежещи инструменти и промишлени услуги.

 

Фрезкомерс ЕООД произвежда и извършва ремонт на пълната гама инструменти с твърдосплавни запояеми пластини.


Сред продуктите, които изработва фирмата са фрези и инструменти с нестандартни размери, които се изработват според нуждите на клиентите.


За своето производство фирмата използва висококачествени материали, отговарящи на всички европейски норми и стандарти.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Стабилно стъпила на българския пазар, Фрезкомерс ЕООД се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Фрезкомерс ЕООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Личо Лозанов в качеството на Управител.

 

Контакти

ФРЕЗКОМЕРС ЕООД

Габрово, ул. Генерал Николов 33
0899819686