BGRegistar.com

ФРАНС ИНТЕРНАСИОНАЛ АГРО АЛИМАНТЕР ООД

Информация

ФРАНС ИНТЕРНАЦИОНАЛ АГРО АЛИМАНТЕР ООД е заета в сферата на Козметичната индустрия, Лозарството и Винарството и Туризма. Седалището на дружеството е в град София. 

 


Компанията е официален представител за България на френската Хомеопатична лечебна козметика GERnetic - “Професионална грижа за красота от Франция.“

 


Фирмата предлага на българския пазар още висококачествената немска медицинска козметика Bergman - "Медицинският опит, вложен в екслузивна козметична грижа!"

 

 

Дружеството предлага и прозивежда висококачествени бутикови вина – Винарна Даробас. Компанията развива дейността си и в сферата на Туризма.

Bergman Beauty Care

Компанията предлага козметика Bergman, разработен собствен крем за лечение на белези и балсам за употреба след лазерна терапия. Приложената формула е преминала през дълга фаза на развитие и тестове в клиниките на Bergman.

 

 

Активната съставка на Beauty Bergman Care е beta glucan - полизахарид, извлечен от дрожди. Прилагането на тoзи високо технологичен компонент довежда до създаването на пълна компактна гама продукти, предназначени за грижа за кожата.

 

 

 

 


В цял свят Beauty Bergman Care е предпочитана и утвърдена научна, високопрофесионална, иновативна, луксозна и достъпна козметика. Продуктите от серията се характеризират с баланс между най-активните , основно растителни, съставки и положителни резултати.
Водещата и главна цел е да създава продукт с най-високо качество и ефективност.

 


Bergman инвестира в продуктите и суровините, които използва в своето производство. По този начин клиентите получават търсенето съотношение цена/качество.

 


Висшата линия грижа за кожата Bergman Beauty Care предлага серия както за дамите, така и за господата.

 


Продуктите на Bergman Beauty Care се предлагат и продават в целия свят - 30 държави.

Gernetic International

ФРАНС ИНТЕРНАЦИОНАЛ АГРО АЛИМАНТЕР ООД е официален представител за България на френската Хомеопатична лечебна козметика GERnetic International - Професионална грижа за красота от Франция.

 


Широката гама от продукти, включва:


- Хомеопатична козметика за лице


- Перфектна хомеопатична грижа за перфектно тяло


- Хомеопатична козметика за морска грижа SPA (Sanitas Per Aqua)


- Мъжка серия за специални грижи за мъжките лице, ръце, кожа


- Съвършените продукти на Гернетик: Възстановителен концентрат, Крем Анти-Време, Крем Младост


- Серия за грижа и защита на Млада кожа: Стягащ крем - Алани, Крем маска - Аргини, Мляко за лице - Лизи, Крем за смесена и мазна кожа - Люси, Дневен крем - Проли, Лосион за лица - Сери, Нощен крем - Треони


- Слънцезащитна серия: Гел След слънце, Мелано II, Мелани III, Мелано IV, Мелано Бебе


- Високонадеждни хранителни добавки - натюр Диет: Акне, Бюст, Зен Контрол, Младост, Симул, Фууд Контрол, Целулит


- Продукти за коса: Шампоан за коса Медул, Лосион за коса Кутикул, Ампули за коса

 

Контакти

ФРАНС ИНТЕРНАСИОНАЛ АГРО АЛИМАНТЕР ООД

София, Бул. Евлоги Георгиев 173
029461665, 029461659
029448699