BGRegistar.com

Фондация Нов живот

нов живот софия, организация подаваща ръка на нуждаещите се, организация работеща в полза на хората, организация работеща за доброто на хората, помощ и грижи за нуждещите се софия, фондация в помощ и грижи за хората софия, фондация в помощ на кората софия, фондация в помощ на хората софия, фондация даряваща всеотдайност софия, фондация даряваща грижи обич и всеотдайност, фондация даряваща нов живот софия, фондация даряваща обич софия, фондация даряваща помощ на социално слаби, фондация нов живот, фондация нов живот софия, фондация подпомагаща деца в трудно положение, фондация подпомагаща деца от домове за сираци, фондация подпомагаща деца софия, фондация подпомагаща сираци софия, фондация подпомагаща социално слаби софия, фондация подпомагаща хора с тежки заболявания, фондация с грижи за хората софия, фондацията в помощ на деца и семейства софия, фондацията в помощ на деца софия, фондацията в помощ на сираци софия, фондацията в помощ на социално слаби софия

Информация

Информация

Фондация Нов живот София

 

Фондация НОВ ЖИВОТ е учредена в частна полза като неправителствена организация с нестопанска цел. Осъществява дейности в обществена полза с Решение на Софийски градски съд по фирмено дело № 6803/2003 година.


През 2002 г., потърпевшата и съпричастна с болните от рак, Даниела Славчева, съвместно с Христина Вацова, обмислят идея за създаване на фондация НОВ ЖИВОТ.


Обратът настъпил в живота на 30 годишната Даниела, я подтикна да преосмисли ценностите в живота, както и неговата стойност. Така през 2003 г. е регистрина и започва дейност фондация НОВ ЖИВОТ.


Организацията, подава ръка на пренебрагнатите и отхвърлени, нуждаещите се от състрадание, съпричастност и благородсво хора. Със стремеж към доброто, преодолявайки всички трудности, дарявайки грижи, обич и всеотдайност, за да направи хората по-щастливи.


Дейността на фондация НОВ ЖИВОТ е многостранна. Подпомага хора с тежки заболявания като рак, да преодолеят по-лесно трудностите, и да се улесни пътя за лечението им.

 

Друга немаловажна насока в дейността на фондацията е подпомагане на деца в неравностойно положение, деца от домове за сираци и социално слаби. За тях фондацията организира различни мероприятия, лагери и екскурзии, целящи не само отдих, но и културното и емоционалното развитие на децата.

 

Организацията, работи за доброто и в полза на хората, без разлика в пол, религиозна принадлежност, възраст, социално положение и произход.

 

Фондацията развива дейност, благодарение на много дарители, сътрудници и организации, споделящи идейната ѝ насоченост към подпомагане духовното, общественото, гражданското и професионалното развитие на хората.

 

Управители на фодация НОВ ЖИВОТ са г-жа Христина Вацова и г-н Костадин Славчев.

 

Сътрудници и служители: Станислава Кьосева, Стефан Стоименов, Боряна Томова, Лъчезар Желев, Анита Цекова и Иван Иванов.

 

Посредством дейността и постигнатите резултати, фондацията напълно оправдава името, дарявайки на нуждаещите се - НОВ ЖИВОТ

Галерия

Фондация Нов живот СофияФондация Нов живот СофияФондация Нов живот СофияФондация Нов живот София

Контакти

ФОНДАЦИЯ НОВ ЖИВОТ

София, кв. Левски - В, бл. 17
029464015
0879377378