BGRegistar.com

Флоргарден ЕООД

ароматен подарък за специален повод, ароматни бижута, ароматни бижута парфен, висококачествена изискана парфюмерия, висококачествени изискани парфюми, дамска серия парфюми парфен, качествен парфюм на перфектна цена, качествена наливна парфюмерия, мъжка серия парфюми парфен, парфен, парфен за специален повод, парфен перфектния подарък, парфен подарък за всеки повод, парфен подарък за специален повод, парфюм парфен без значение от повод, парфюми марката парфен, парфюми марката парфен в кутия, парфюми марката парфен за всеки, парфюми марката парфен за всеки повод, парфюми марката парфен уникални аромати, парфюми на достъпни цени пловдив, парфюми на достъпни цени равно поле, парфюми на достъпни цени софия, парфюми парфен, парфюмни аромати марка парфен, подарък за специален повод, препоръчан производител на парфюми, производител на наливни парфюми, производител на парфюми марка парфен, производител на парфюми с трайни аромати, производител на парфюми с уникални аромати, производство на парфюми, уникални парфюми дамска серия, уникални парфюми мъжка серия, уникални парфюмни аромати марка парфен, уникални парфюмни аромати парфен, фирма за наливни парфюми равно поле, флоргарден, флоргарден еоод, флоргарден софия

Информация

Флоргарден ЕООД

Флоргарден ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана комания специализира в разработването на иновативни продукти с модерен дизайн и изтънчен външен вид.

 

Създадена с цел да покрие важна ниша от парфюмерийния пазар, посредством производството и предлагането на висококачествени парфюми на достъпни цени.

 

Флоргарден е един от водещите парфюмерийни производители в България с традиции в производството на уникални аромати от 1996 година. Производител на парфюми - марката Парфен.

 

Флргарден производел на парфюми марката Парфен

 

Разполага със собствен завод, оборудван с модерни високотехнологични производствени линии и работи с най-известните доставчици на аромати в света. Капацитетът е 100 000 литра в повече от 2 милиона опаковки парфюми, разпределени в различни продуктови линии, обеми и широко разнообразие от повече от 350 аромата. Всички предлагани продукти са разработени във водещите лаборатории под директния контрол на експерт парфюмерист.

 

Флоргарден предлага парфюми, вдъхновени от световноизвестни и добре познати марки. Аромати се базират на най-новите тенденции в модата и отговарят на всички изисквания и регламенти относно безопасността, изложена от Европейския парламент. Ароматите са маркирани съобразно Директива 2005/36/ЕО (относно признаването на професионални квалификации) и Регламент (ЕО) № 1223/2009 на Европейския парламент.

 

Флоргарден е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област. Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

В продължение на 23 години Флоргарден се стреми да отговори на търсенето на потребителите, предоставяйки голямо разнообразие от висококачествена изискана парфюмерия на атрактивни цени, като непрекъснато разширява предлагания асортимент.


Предлаганите парфюми марката Парфен носят в себе си най-добрите френски традиции в парфюмерийното производство, съчетани с точността на немска прецизност.


Парфюмите марката Парфен в кутия са налични в две серии от над 200 вида парфюми: 50 мл. мъжки и дамски, 75 мл. дамски и 100 мл. мъжки.


При избор на подарък за специален повод за скъп човек в живота ни, парфюмът винаги е подходящ без значение от повода.

Контакти

БИЗКОНСУЛТ

Равно поле, Индустриална зона Верила, област София
024214096, 024214095
0894040405