BGRegistar.com

ФЛЕКС СИСТЕМ ООД

Информация

Информация

Флекс Систем ООД българо – италианско дружество, учредено през 2005 година.

Фирмата е специализирана в областта на производството. Занимава се с производство и поддържа на склад едностенни, гъвкави, метални въздуховоди и димоходи (димоотводи) от алуминий и инокс (неръждаема стомана) за граждански и индустриални цели.


Наред с това, Флекс Систем ООД предлага и димоходи (димоотводи), модулни коминни елементи от неръждаема стомана (инокс) – едностенни, двустенни с изолация от минерална вата и двустенни гъвкави димоходи (димоотводи) с гладка вътрешна стена, меки връзки за вода и газ (производство на МВМ – Италия), печки на твърдо гориво и на пелети (производство на Nordica Extraflame – Италия).

 

 

Продуктите, произведени и предлагани от Флекс Систем ООД, се съпровождат с необходимите сертификати за ЕС. Бързото производство на въздуховоди и димоходи (димоотводи) с необходимите диаметри, както и наличността на склад цялата гама модулни едностенни и двустенни димоходи с изолация, позволяват да се реагира незабавно на нуждите на гражданското и индустриалното строителство.

 

 

Модулните елементи се изграждат бързо и чисто. Те позволяват незабавно и лесно изграждане на горепосочените отоплителни системи.

 

 

 

Контакти

ФЛЕКС СИСТЕМ ООД

София, с. Казичене, ул. 3-ти март 2
0878132936, 0878114021