BGRegistar.com

ФЛЕКСИКОН БГ ЕООД

Информация

ФЛЕКСИКОН БГ ЕООД

ФЛЕКСИКОН БГ ЕООД е фирма със седалище град Кърджали, Промишлена зона юг.

 

Специализирана в производството на гъвкави полипропиленови контейнери / big bags / за съхранение и/или транспортиране на най - различни видове продукти -гранулирани химически продукти, вкл. торове, бентонит, барит и други, метални изделия - концентрати, стружки, стоманени топки за мелници, метален скрап, строителни материали - цимент, строителни смески, мраморно брашно, пясък, вар, павета, каменни плочи, на хранителни продукти - слънчоглед, зърно, захар, сол, гранулирани храни за домашни любимци, охладени плодове и зеленчуци и други.


Дружеството е част от Storsack Eurea Group Ltd. Германия, най - големият производител и дистрибутор в света на ПП-контейнери - над 5 000 000 броя 4-пунктови и над 4 500 000 броя еднопунктови такива.

 

Флексикон БГ ЕООД осъществява износ на над 80 % от своята продукция в страни като Германия, Франция, Италия, Португалия, Гърция, Дания, Испания, САЩ, Великобритания, Грузия и други.

 

Предлаганите от фирмата контейнери са направени от полипропиленова УВ-стабилизирана тъкан, даваща гаранция за здравината на опаковката, включително и при многократна употреба, с товароносимост от 500 до 2500 кг, с фактор на сигурност 1:5.

 

Контейнерите периодически се тестват във водещи международни лаборатории за качество и здравина на вложените материали и се произвеждат в стриктно съответствие с изискванията за безопасност при работа с тях в Европейския съюз.


В зависимост от естеството на продукта и начина на пълнене, по спецификация на клиента, или по предложена от Флексикон БГ ЕООД и одобрена от клиента мостра, се изработва такъв тип контейнер, който осигурява запазване качеството на продуктите, както по време на складиране, така и при транспорт при много висок фактор на сигурност - здравината на опаковката е пет пъти по - голяма от необходимата здравина за теглото на товара.

 

Този вид опаковка дава възможност за бързо и механизирано манипулиране на товарите при обработка и транспортиране.


Освен стандартно затворено дъно, в зависимост от изискванията на клиентите, ПП контейнерите могат да бъдат с изходящ щуцер, което позволява и многократното им използване.


В съответствие с голямото разнообразие на насипните товари и пълначни инсталации за тях, по спецификации на купувачите, Флексикон БГ ЕООД изработва контейнери с всякакъв род входящи щуцери за ръчно и автоматизирано пълнене на продуктите.


Предвид необходимостта от евтина и надеждна опаковка за течности, фирмата произвежда и така наречените LiquiSacks контейнери, все по - често прилагани напоследък при износа на пулпове и замразени плодове от България, което дълги години беше сериозен проблем пред производители и търговци.

 

Сроковете  за изпълнение са сравнително кратки и всичките усилия са насочени към максимално удовлетворяване на клиента и изработването на оптимална опаковка за неговия продукт.


Флексикон БГ ЕООД разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит, допълнително квалифициран в сродни фабрики в Полша и Румъния.

 

 

Контакти

Флексикон БГ ЕООД

Кърджали, Промишлена зона юг
036161299, 029977105
0888564174
029977051