BGRegistar.com

ФЕСТО ЕООД

Информация

ФЕСТО ЕООД

FESTO е водещ световен лидер в областта на автоматизиращите технологии, изндустриалните обучения и образователните програми.

 

 

Услугите и продуктите, на фирма Фесто, се предлагат на територията на цялата страна.

 


Компоненти и системи за индустриална автоматизация - Компанията предлага над 30 000 висококачествени изделия, сред които: пневматични цилиндри, пневматични и електропневматични вентили, електрически и пневматични оси и позициониращи системи, електропневматични вентилни острови със и без контролер за управление и комуникация, бързосменни пневматични връзки, качествена вакуумтехника, средства за подготовка на въздух, магнитни, индукционни, механични и оптични датчици, релета и преобразуватели на налягане, пневматични задвижвания за арматура, системи за монтаж и манипулация, висококачествени пневматични и електропневматични шкафове за управление, консултация и оказване на техническа помощ при проектиране и реконструкция и много други.

 

 


Фесто ЕООД извършва инженерингови услуги по автоматизация във всички сектори на индустрията, в т.ч. проектиране, доставка и сервиз на висококачествени системи за автоматизация чрез индустриални компютри, високонадеждни програмируеми контролери, стандартно и приложно програмно осигуряване и програми за визуализация на процесите.

 

 


Дидактика - Представлява комплексна програма от семинари, технически средства и помагала по пневматика, електропневматика, хидравлика, електрохидравлика и програмируеми контролери.

 

 


Други услуги, предлагани от дружеството са: услуги за енергоспестяване, които водят до намаляване на производствени разходи, оптимално използване на наличните компресори, увеличен ресурс на оборудването, повишена надеждност, енергийно ефективна работана системите, подобрени екологични показатели.

 

 

Пневматичните и електрическите задвижвания, предлагани от Фесто, са гаранция за иновации и качествена висока производителност във всеки сектор на промишлеността.

 

 

Автоматизацията на процесите, започвайки от единични продукти и стигайки до цялостните решения и инженеринга, се предлага от дружеството.

 

 


От 01.09.2015 година, фирмата ще обслужва своите клиенти, в град София, всяка събота от 10:00 до 16:00 часа.

 

 

„За успеха на Вашия бизнес доверете се на Фесто.“

Контакти

ФЕСТО

София, бул. Христофор Колумб № 9
029600727, 029600712
029600723, 0 029600713