BGRegistar.com

Феромед 97 ЕООД

Информация

Феромед 97 ЕООД

Феромед 97 ЕООД - дистрибуция на медицински консумативи

 

Феромед 97 ЕООД е фирма със седалище град София, ж.к. Лозенец, ул. Вишнева 3.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в дистрибуция на медицински консумативи, апаратура и сервизна дейност.

 

Дружеството е 100% частна собственост, учредено през 1997 година. Притежа лицензии: № IV –P-T / МИ-355/10.04.2008 на ИАЛ за търговия на едро с медицински изделия.


Предлага на българския пазар набор от високотехнологични продукти, отнася се коректно към своите клиенти, а доставките са бързи, изпълнявани в срок.


От юли месец 2008 година Феромед 97 притежава сертифкат за успешно внедрена и функционираща система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2000 от Moody International GmbH. От 2010 год. фирмата е сертифицирана и по ISO 9001:20008, а от 2018 год. съгласно стандарта ISO 9001:2015.


Медицинските изделия, апаратурата и консумативи, които компанията внася и дистрибутира, са произведени от световни водещи фирми, предназначени за ползване в областите: урология, хирургия, алергология, дерматология, козметология, дозиметрия и контрол на качеството в рентгеновата диагностика и лъчелечението.

 

Феромед 97 ЕООД е ексклузивен представител на:

 

  • датската фирма MedArt - лазерна апаратура за дерматология и диодни лазери за ендовенозни аблации;
  • шведската фирма Chemotechnique Diagnostic - тестове за епикутанно тестуване и хаптен;
  • гарманската фирма EmaLed - операционни лампи;
  • германската фирма Henniss - хирургични инструменти ;
  • фирма - IBA Dosimetry (Белгия, Германия) - инструменти и уреди за дозиметрия и контрол на качеството на уредби с йонизиращо лъчение в медицината.

 

Феромед 97 предлага консултанстски услуги, отнасящи се до приложение и работа с медицинска апаратура и консумативи, както и гаранционен и следгаранционен сервиз за всички, доставени апарати.

 

Техниците, заети в сервиза на фирмата, са квалифицирани специалисти, притежаващи висок професионализъм и компетентност, оторизирани и обучени за работа от фирмите производители.


Повишаването на квалификацията на служителите е приоритет за компанията.


След доставката и инсталирането на закупената апаратура, за клиентите се огранизира курс на обучение за работа с оборудването, след което те получават сертификат.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Феромед 97 предлага разнообразна гама продукти и услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Феромед 97 ЕООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Дружеството се представлява от г-жа Анастасия Кацарова в качеството на Управител.

 

Контакти

Феромед 97 ЕООД

София, ж.к. Лозенец, ул. Вишнева 3
028661010, 029632500