BGRegistar.com

ФЕРОМЕД 97 ЕООД

внос на хирургически инструменти, вносител на датската медицинска техника medart, вносител на лазери за дерматология, вносител на медицинска техника dornier medtech, вносител на операционни лампи emaled , диодни и холмиум лазери за урология, дистрибутор на медицински апаратура софия, дистрибутор на медицински консумативи софия, дистрибутор на уреди за лъчелечение, дистрибуция на медицински консумативи софия, инструменти и уреди за дозиметрия, контрол на качеството в лъчелечението, контрол на качеството в рентгеновата диагностика, препоръчан дистрибутор на медицинска апаратура, препоръчан дистрибутор на медицински консумативи, сервиз на доставената медицинска апаратура, сервиз на доставените медицински апарати, търговия на едро с медицински изделия, феромед, феромед 97, феромед 97 еоод, хаптенни препарати chemotechnique diagnostics

Информация

Феромед 97

Феромед 97 ЕООД е специализирана компания за дистрибуция на медицински консумативи, апаратура и сервизна дейност. 


Фирмата е основана през 1997 година, дружеството е 100% частна собственост. Феромед 97 ЕООД притежа лицензиите: № IV –P-T / МИ-355/10.04.2008 на ИАЛ за търговия на едро с медицински изделия.


Компанията предлага на българския пазар набор от високотехнологични продукти, отнася се коректно към своите клиенти, а доставките са бързи и винаги в срок.


От юли месец 2008 година Феромед 97 притежава сертифкат за успешно внедрена и функционираща система за управление на качеството по стандарт ISO 9001:20000 от Moody International GmbH. От 2010 година фирмата е сертифицирана и по ISO 9001:20008.


Медицинските изделия, които внася и дистрибутира компанията са предназначени за ползване в областите: урология, хирургия, алергология, дерматология, козметология, дозиметрия и контрол на качеството в рентгеновата диагностика и лъчелечението.


Феромед 97 предлага консултанстски услуги, отнасящи се до приложение и работа с медицинска апаратура и консумативи.


Апаратурата и консумативите, които внася и предлага Феромед 97, са произведени от световни водещи фирми. Предлага се лазерна апаратура за дерматология на датската фирма MedArt, диодни и холмиум лазери за урология от германската фирма Dornier MedTech GmbH и други.


Феромед 97 ЕООД предлага гаранционен и следгаранционен сервиз за всички, доставени апарати.

 

Техниците, заети в сервиза на фирмата, са висококвалифицирани специалисти. Екипът е оторизиран и обучен за работа от фирмите производители.


Повишаването на квалификацията на служителите е приоритет за компанията.


След доставката и инсталирането на закупената апаратура, за клиентите се огранизира курс на обучение за работа с оборудването, след който те получават сертификат.

Контакти

ФЕРОМЕД 97 ЕООД

София, ул. Вишнева 3
028661010, 029632500