BGRegistar.com

ФЕМИ ЕООД

lingerie and swimsiuts bulgarian manufacture, lingerie and swimsiuts manufacture, men and ladies underwear and swimwear producer, sexy men underwear and beachwear, sexy men underwear and beachwear e shop, underwear and swimwear bulgarian producer, български производител бански костюми феми, български производител на бельо и бански феми, български производител на мъжко и дамско бельо, висококачествено българско бельо и бански онлайн, дамски бански костюми максли и лизабел онлайн, дамски и мъжки бански за плуване, дамски и мъжки бански костюми за плуване, екстравагантно и секси мъжко бельо максли онлайн, електронен магазин за бельо и бански, електронен магазин за бельо и бански феми, качествени дамски макси бански цели, качествени цели бански за макси дами, качествено българско бельо горна оряховица, класическо елегантно и спортно дамско бельо, луксозно дамско бельо лизабел от дантела, мъжки бански костюми максли и лизабел онлайн, мъжки бански прашки онлайн, памучни мъжки тениски и потници онлайн, продажба на дамски бански костюми максли и лизабел, продажба на мъжки бански костюми максли и лизабел, продажба на мъжки бански максли онлайн, продажба на памучно дамско и мъжко бельо на едро, производител на мъжко и дамско бельо феми, производство на бански костюми горна оряховица, производство на бельо и бански горна оряховица, производство на качествено българско бельо, феми еоод, цени на дамски сутиени и прашки лизабел от дантела, цени на детски бански за плуване онлайн, цени на мъжки слипове боксери и прашки онлайн

БГ

Феми ООД

 

 

Фирма ФЕМИ ЕООД е създадена през 1997 година, като производител на  дамско и мъжко бельо и дамски, мъжки и детски бански костюми.

Всяка година дизайнерският ни  екип разработва колекции със собствени търговски марки:

 


LizabelLizabel®
- за дамско бельо и бански костюми 

 

 

 

 

 

 

 

 maxlyMAXLY®
  - за мъжко бельо и бански костюми

 

 

 

 

 

 

 

 lookmeLOOKME®
  - запазена търговска марка на "ФЕМИ" за мъжко секси бельо

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За производството на  бельо и бански костюми използваме богата гама материи  - пениран и  фин памук, рипс Jersey, микрофибър, дантела, мрежа, Sensitive®, ликра, шушляк, в комбинация с разнобразни  и модерни за сезона аксесоари.


От няколко години създаваме и модели за макси дами и господа. 


Наша основна грижа е клиентите ни да се чувстват удобно и красиви, избирайки  моделите ни, затова изпълняваме и индивидуални поръчки. Разработваме спортни екипи за плувни клубове, балетни групи, танцьори, отбори по спортна и художествена гимнастика, акробатика, борба, лека атлетика.

 

Всички търговски марки на ФЕМИ са добре познати, както в страната, така и в чужбина. Това ни дава възможност успешно да търгуваме със страните от европейската общност. Гаранция за високото качество на нашите продукти е и съвместната ни работа през годините с производители на световноизвестни марки като Diesel, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Mango, Lise Charmel, La Perla, Armani, Maui, Bear, Golden Lady, Exilia, Sisi, Cyell, LaRedoute, Jhon Lewis, Pink Woman, и др.


Многократно участничките в конкурса за красота "Мис България" са дефилирали с бански костюми Lizabel®. А най-красивите мъже на България в конкурса Manhunt дефилират с бельо и бански  на нашата търговска марка MAXLY®. Изработвали сме и банските костюми за световните конкурси Мисис Свят и Мисис Европа. Продуктите ни  ще Ви спечелят с качество, стил, удобство и функционалност!


Ако искате да се уверите в това и да се запознаете с нас, за да изразите мнение или препоръка, не се колебайте да ни потърсите.Посетете сайта ни  www.femi.bg  и  станете част от нашите доволни клиенти.

Дистрибутори

СОФИЯ
Бул-Бел ЕООД, ул. Костенски водопад №58, Дом на услугите ет.2


ПЛОВДИВ
Канина ООД, ж.к. Тракия бл.52


ВАРНА
Мега Бел ЕООД, ул. Радко Димитриев №7

Контакти

ФЕМИ ООД

Горна Оряховица, ул. Васил Априлов № 27А
061864425
0887785553
061864425