BGRegistar.com

ФАНУК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

ФАНУК ЕФ ЕЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

ФАНУК България ЕООД е 100% собственост на FANUC Europe Corporation S.A. FANUC е японска фирма, създадена през 1956 година. Диверсифициран производител на изделия за промишлена автоматизация – системи за ЦПУ, световен лидер в производството на широка гама роботи, производител на Робомашини за нишкова ерозия, прецизно фрезоване и шприцване на полимери и композитни материали.


Една от водещите в индустриалната автоматизация фирми, чиято главна цел е увеличаване на производствената и енергийна ефективност, надеждност и бързо сервизно обслужване.


Надеждността и сервизното обслужване на продуктите е приоритет, докато постоянните иновации предлагани от фирмата подпомагат въвеждането на нови технологии за по – висока прецизност и ефективност в производството.


Област на приложение - Електроника, Автоматизация и електроапаратура, Металообработка, Шприцване на полимери и композитни материали, Роботизация.


Продукти - CNC системи и задвижвания, Металообработващи машини, Шприцмашини за полимери и композитни материали, Роботи, Сервизна поддръжка, Обучение.


Фанук Еф Ей България ЕООД :

 

  • Извършва сервиз и доставка на резервни части за изделията на FANUC.

 

  • Предлага системи за ЦПУ, серво и шпиндел задвижвания, Робомашини и Роботи.

 

  • Извършва сервиз на територията на България, Румъния (само ЦПУ), Македония, Гърция, Албания и Кипър за всички продукти на ФАНУК.

 

  • Провежда обучение за опериране, поддръжка и диагностика за продуктите на ФАНУК.

 

  • Предлага технически консултации за системни интегратори по автоматизация и роботизация, машиностроители и фирми за ретрофит на машини.

 

 

Контакти

ФАНУК БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, Околовръстен път 467, Логистичен център СТАД
029633319