BGRegistar.com

ФАИ - БГ ЕООД

изработка и монтаж на стелажи пазарджик, качествено обзавеждане за търговски обекти, обзавеждане за търговски обекти пазарджик, предлага богата гама от обзавеждане, производител на касови модули пазарджик, производител на крайстенни стелажи пазарджи, производител на ламелни мебели, производител на линии за бързо хранене, производител на мебелни изделия за магазини, производител на метални павилиони, производител на островни гондоли пазарджик, производител на стелажи, производител на топлинни витрини, производител на търговско обзавеждане, производител на хладилни витрини пазарджик, производител на щандови маси пазарджик, прпизводител на неутрални витрини, разнообразие от обзавеждане за търговски обекти, разнообразие от стелажи пазарджик, фаи бг еоод, фаи бг еоод пазарджик, широка гама търговско обзавеждане

Информация

ФАИ - БГ ЕООД

ФАИ-БГ ЕООД - производител на търговско обзавежданеФАИ - БГ ЕООД е фирма със седалище град Пазарджик, ул. Райко Алексиев № 14А.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Изработва и предлага богата гама от обзавеждане за търговски обекти.

 

ФАИ - БГ е производител на търговско обзавеждане с широка гама, включваща: хладилни, топлинни и неутрални витрини, крайстенни стелажи, островни гондоли, касови модули, щандови маси и мебели за супермаркети, заведения за бързо хранене, барове, сладкарници, бензиностанции, магазини за хранителни стоки, промишлени стоки, дрехи, обувки, парфюмерии, книжарници, авточасти, строителни материали, аптеки и други.


Фирмата притежава собствена производствена база в западната промишлена зона на град Пазарджик с площ 10 000 кв.м., както и с офис в град Бургас.

 

Производствената база разполага с:

 

  • цехове за производство и монтаж на хладилни, топлинни и неутрални витрини
  • цех за производство на метални изделия;
  • цех за производство на ламинатни мебели;
  • цех за производство на мебели с алуминиеви профили;
  • инсталации за прахово полиестерно покритие;
  • собствени инструменти за щанцоване и изтегляне на метални, алуминиеви и ПВЦ детайли, които намират приложение в търговското обзавеждане, за оформяне дизайна на витрини, стелажи, маси, барове и павилиони.


Екип от квалифицирани и компетентни специалисти се грижи за комплексното обслужване на клиентите от проекта до доставката, монтажа и сервиза на готовото обзавеждане.


Пълният контрол на всеки етап от производството, гарантира най - доброто качество на крайното изделие.


ФАИ - БГ е наложила се компания, с утвърден имидж на Българския пазар като коректен партньор, изграждащ трайни взаимоотношения със своите клиенти.

 

Контакти

ФАИ БГ

Пазарджик, ул. Райко Алексиев 14А
034455061
0899119920, 0899119919
034455081