BGRegistar.com

УЪРК АБРОД ЕООД

Информация

УЪРК АБРОД ЕООД

Уърк Аброд ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

Занимава се с осигуряване на работа в чужбина, по - специално в САЩ.

 

Предлага програми за студентски културен обмен с работни места за спасители, мениджъри на басейни, персонал за поддръжка, инструктори и други, като се осигуряват всички необходими курсове за тези позиции.

 

Повече от десет години Уърк Аброд ЕООД изпраща студенти и младежи от Източна Европа, за да прекарат едно изключително лято в Америка.

 

Фирмата предоставя всичко от което имат нужда по време на подготовката им за заминаване като най - пълно биват информирани относно очакванията от престоя им в САЩ.


Спасител - една от най - привлекателните работни оферти, която включва високо заплащане, невероятна работна атмосфера и гарантиран брой работни часове. Работата изисква грижи за безопасността на посетителите и поддържа на басейна и прилежащите му територии.

 

Уърк Аброд ЕООД е официален представител на различни американски спонсориращи организации. Една от тях е United Work&Travel. Фирмата работи изключително с Continental Pools Inc., компания управляваща басейни по източното крайбрежие на САЩ. С дългогодишния си опит, повече от двадесет години Continental Pools Inc. е доказала професионализма и толерантното си отношение към своя персонал.

 

 

Контакти

УЪРК АБРОД ЕООД

София, ул. Гургулят 1, ет. 1
029878721
0889244102
029878721